Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: "Ποιοι " χορωδοί" επηρεάζουν και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη ";

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ρόδος 12.3.21

"Ποιοι " χορωδοί" επηρεάζουν και χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη ";

Στην προκλητική και απαράδεκτη λειτουργία του περιβόητου "Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου " έχουμε αναφερθεί συχνά και έχουμε " στηλίτευσει "τις απαράδεκτες ενέργειες του.
Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ την Περιφερειακή Αρχή και τον Περιφερειάρχη κ.Χατζημαρκο και ΟΧΙ το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου!
Αποτυχημένο/ες υποψήφιοι/ες Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του κ. Χατζημαρκου που έχουν τη απεριόριστη στήριξη του, έχουν τοποθετηθεί δίπλα του και :
-εκτελούν πιστά τις εντολές του και τον εκπροσωπούν
- ενώ αμοίβονται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου ...
εκδίδουν ανακοινώσεις με το" εθνόσημο" που στρέφονται κατά των Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας που εκπροσωπεί σχεδόν το μισο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου!
- Στέλνουν συχνά πολυδάπανες "χορηγούμενες" στο διαδίκτυο που στόχο έχουν το διχασμό και την πολιτική πόλωση .
Τελευταία πρόκληση είναι η προχθεσινή (10.3.21) δήλωση σε ΜΜΕ μέλους του και η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου της Π.Ν.Α. για την ερευνα που ξεκινησε η Δικσιοσυνη και αφορα τον εκτός σειρά εμβολιασμό και τις μετακινήσεις του κ.Χατζημαρκου και της παρέας του στη Χαλκη. Ο τρόπος τους εξοργιζει ακόμα περισσότερο.
Καλούμε άμεσα και ονομαστικά να πουν δημόσια " ποιοί είναι οι " χορωδοι " που με πρωτοφανή και απροκάλυπτη προσπάθεια επηρέασαν και χειραγώγησαν τη Δικαιοσύνη"- όπως αναφέρει - και ξεκίνησε την έρευνα στην υπόθεση Χατζημαρκου. Επίσης, ποιοί είναι οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης που "ενέδωσαν" και "επηρεάστηκαν" από τους "χορωδους" και μετα απο δεκαοχτώ (18)ημερες από τον -καταγγελομενο από το πανελληνιο -εμβολιασμό του κ.Χατζημαρκου κίνησαν τις διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος;
Είναι ερωτήματα που πηγάζουν από τα λεγόμενα των εκπροσώπων του κ.Χατζημαρκου που ως γνωστό δεν ζήτησε ο ιδιος να διεξαχθεί έρευνα για τις εναντίον του καταγγελίες .

ΩΣ ΕΔΩ !ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η κοινωνία μας που υποφέρει ζητά δράσεις ανακούφισης , αλήθεια και καθαρές κουβέντες!
Δεν διαθέτει περισσεύματα για να χρηματοδοτουνται υβριστές, λασπολογοι, κόλακες και "πραιτωριανοι"!
Να απαντήσουν ξεκάθαρα τώρα οι άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Περιφερειάρχη , διότι ο πανικός από τη μια και η αλαζονεία τους από την άλλη προσβάλλουν και προκαλούν όσους υπηρετούν τους δημοκρατικους θεσμούς!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/