Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής Δωδεκανήσου (Ρόδος) ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ρόδος 16-03-2021

Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου (Ρόδος) ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Δελτίο Τύπου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Δωδεκανήσου (Ρόδος) “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” Δωδεκανήσου Ρόδου, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στην Ρόδο σχετικά με τον εμβολιασμό του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και την προσπάθεια συγκάλυψης προβαίνει ομόφωνα στην ακόλουθη βαρυσήμαντη δήλωση:
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με καθεστωτικές νοοτροπίες και αυταρχισμό, επιχειρεί με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο να φιμώσει όποιον ασκεί κριτική, να φιμώσει όσους αποκαλύπτουν την αλήθεια και να τους προσβάλει δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Η προσπάθεια φίμωσης του μέσου μαζικής ενημέρωσης και η διαπόμπευση του δημοσιογράφου του skyrodos.gr Τόνι Μαρτίνι δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Δεν γίνεται πλέον άλλο ανεκτή.
Έχουν βάλει στο στόχαστρο τους το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα προσπαθώντας να του δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο στην διαφημιστική σχέση με τους πελάτες του καθώς δίνουν την οδηγία να μην λαμβάνει διαφημίσεις.
Απαράδεκτη τακτική
Ο Τόνι Μαρτίνι σαν άλλος Γιώργος Τράγκας δεν μπορεί να εκδιωχθεί, να φιμωθεί, να εξαφανιστεί. Η δημοσιογραφική φωνή του μέσου είναι σίγουρό ότι δεν θα φιμωθεί, δεν θα περιοριστεί, δεν θα εξαφανιστεί. Ο πρόεδρος του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Γιώργος Τράγκας μάχεται απέναντι στην εξουσία για να μπορούν οι δημοσιογράφοι ελεύθεροι να λένε την άποψή τους.
Η προσπάθεια τα σκυλιά τους να κατασπαράξουν την ελευθερία του τύπου, να φιμώσουν τον δημοσιογράφο για να μην μιλάει και να μην αποκαλύπτει την ανομία τους θα βρεθεί σίγουρα στο κενό και τα πεινασμένα τους σκυλιά θα μείνουν νηστικά. Δική τους έκφραση.
Τον κ. Περιφερειάρχη άφησε εκτεθειμένο στην βουλή ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με το απαράδεκτο γραφείο τύπου της περιφέρειας να μας λέει ότι δεν είναι δυνατόν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αφήσει τις δουλειές του για να στηρίξει τον περιφερειάρχη ( αυτό το δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό )
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκος θα έπρεπε ήδη να έχει απομακρύνει την κυρία μετά του κυρίου η οποία δεν ντράπηκε πάνω στην αγωνία της να προλάβει να δικαιολογήσει τον αυτοκράτορα να προσβάλει ΑΜΕΑ με χυδαίο τρόπο. Η προσβολή στο πρόσωπο του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΜΕΡΑ 25 στο νομό Δωδεκανήσου και ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει στον αθλητισμό του κ. Θανάση Μπαράκα δείχνει μόνο ντροπή, απέχθεια και λύπη.
Η συνεχόμενη επίθεση στο πρόσωπο του Περιφερειακόύ Σύμβουλου Νοτίου Αιγαίου και Αντιπρόεδρου Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. & Δ.Σ. Κ.Π. ΑΔΕΔΥ Χαράλαμπου Κόκκινου φαντάζει επικίνδυνη προσπάθεια συνολικής φίμωσης σε όσους δεν τους είναι αρεστοί.
Η Δημοκρατία δεν θα φιμωθεί, δεν θα εξαφανιστεί, δεν θα φοβηθεί.
Ερώτηση προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Είναι αλήθεια κύριοι ότι έχετε δημιουργήσει όμιλο εταιρειών και τοποθετείτε σε αυτή τους καθαρά ‘’δικούς’’ σας και τους πληρώνετε με δημόσιο χρήμα;
Πως ο κύριος Μηνατσής τοποθετήθηκε σε εταιρεία σας και αυτός και μέλη της οικογένειας του λαμβάνουν δημόσιο χρήμα;
Ποιοι φιλοξενούνται στην Αναπτυξιακή;
Ποια είναι τα μέλη της διοίκησης της μεγαλύτερης εταιρείας που έχει συσταθεί στο Νότιο Αιγαίο;
Ποιος έχει αναλάβει διευθύνων σύμβουλος; Ποια είναι τα εκτελεστικά μέλη;
Ποιος είναι ο λογιστής με τις τόσες περγαμηνές; Πόσες εταιρείες της περιφέρειας εκπροσωπεί;
Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” Δωδεκανήσου στην Ρόδο δηλώνουμε ομόφωνα ότι
η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ
ούτε εκβιάζεται,
ούτε εκφοβίζεται,
αντιθέτως, προστατεύεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/