Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

"Η ισόβια πολιτική καταδίκη, το "άδειασμά" από κυβερνητικά στελεχη και η έρευνα της δικαιοσύνης για τον "εκτός σειράς "εμβολιασμό Χατζημαρκου"

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ρόδος 11. 3.21

"Η ισόβια πολιτική καταδίκη, το "άδειασμά" από κυβερνητικά στελεχη και η έρευνα της δικαιοσύνης για τον "εκτός σειράς "εμβολιασμό Χατζημαρκου"

Οι δημόσιες δήλωσεις γιατρού και νοσοκόμας για οργανωμένο "εκτός σειράς " εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτιου Αιγαίου και το αυθημερόν ταξιδακι με καλή παρέα σε ιδιωτικό σκάφος -εν μέσω απαγόρευσης μετακινήσεων - στη Χαλκη στις 21.2.21 οδήγησε την Ελληνική Δικαιοσύνη σε παρέμβαση και περαιτέρω έρευνα.
Παρά την προσπάθεια από ελεγχόμενα μέσα και ανθρώπους του κ. Χατζημαρκου να κρατηθεί το θέμα" χαμηλά" ήταν τέτοια η Πανελλήνια και τοπική λαϊκή κατακραυγή και η "ομοβροντία" των κομμάτων του κοινοβουλίου που δεν επέτρεψε " κουλούλωμα "της υπόθεσης.
Η "δικτατορία των μέτριων" στην περιοχή μας ανησυχεί και είναι βεβαιο οτι θα επιστρατεύσει κάθε μέσο να πλήξει την διαφορετική άποψη... όμως τα πράγματα έχουν "ζορισει" γιατί:
1) Είναι πρωτοφανές και εκκωφαντικό το άδειασμά Χατζημαρκου από τους επτά (7) βουλευτές της Ν.Δ. στο Νότιο Αιγαίο και τις οργανώσεις του κυβερνητικού κόμματος!Κανείς από αυτούς/ες δεν έκανε δήλωση στήριξης για τον "εμβολιασμό" του και πιθανότατα δεν πείστηκαν απο τις δικαιολογίες του!
Μόνο ελάχιστοι έχοντες έμμισθη " δέσμευση " μαζί του τον στήριξαν και εξέδωσαν ανακοίνωση !
2) Όλα σχεδόν τα οργανωμένα κοινοβουλευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης (ακόμα και ο κ.Τσίπρας και κ.Σαντορινιος -που χειροκροτούσε και "ασπαζόταν " στο παρελθόν ο κ.Χατζημαρκος -τον πήραν χαμπάρι ...) καταδίκασαν τις πρακτικές του. Συγχρόνως κάλεσαν να παρέμβει η δικαιοσύνη , που θεωρούσαν ότι καθυστερούσε να δράσει διότι σε αντίστοιχες περιπτωσεις "εμβολιασμών" είχε κινηθεί αστραπιαία σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Μάλιστα η Ν.Δ. διέγραψε στη Θεσ/νίκη τα στελέχη της και είναι σίγουρο ότι η περίπτωση Χατζημαρκου προκαλει πολλους πονοκεφάλους....
3) Προκαλει πονοκεφάλους ο κ.Χατζημαρκος και η στενή έμμισθη παρέα του γιατι έχουν και αλλά ραντεβού στη Δικαιοσύνη και ήδη αρνητικές αποφάσεις κάποιοι εξ αυτών ( αυτά που ... ξέχασαν να αναδείξουν τα φιλικά προς την "παρέα" ΜΜΕ)!
4) Είναι γνωστό ότι ο κ.Χατζημαρκος επέλεξε να επιβάλλει "σιωπή" και να λύσει τις πολιτικές διάφορες του με τους πολιτικούς αντιπάλους και όσους έχουν διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων μεθοδευοντας παραπομπη πολλών υποθεσεων στη δικαιοσύνη και δαπανώντας δημόσιο χρήμα .... σε αντίθεση με αυτούς που αντιμετωπίζουν τις σκευωρίες του....Όμως και εκεί δεν πάνε πράγματα όπως τα περιμενε...και έρχονται δυσάρεστες εκπλήξεις γιαυτον και τους συνεργάτες του με την αξιοζήλευτη "επιστημονική κατάρτιση των αποφοίτων Λυκείου"!
5) Μετά τα" πανηγύρια "για καθαρό από covid/19 Νότιο Αιγαίο ήρθαν: τα προβληματικά rapid tests που μοίρασε στα νησιά, η κόντρα με τον ιατρικό κόσμο της περιοχής μας και το πρόσφατο αιφνιδιαστικό lockdown που θέτει σε κίνδυνο την τουριστική περίοδο και απέδειξε ότι το σχεδιο της Π. Ν.Α. ήταν μόνο για τα.....ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
Τέλος
6) είναι βέβαιο ότι στην περιοχή μας θα εμφανιστούν μεγαλοδικηγόροι για "να σώσουν την παρτίδα" για τον κ.Χατζημαρκο και δεν θα πληξουμε με αυτά που θα συμβούν και μαθαίνουμε ότι ήδη συμβαίνουν...
Είναι θλιβερή η εμπλοκή ενός Περιφερειάρχη σε τέτοιες διαδικασίες και όσους υπηρετούμε τα κοινά με συνέπεια , συνέχεια και ρομαντισμό μας στενοχωρουν και απέχουν από την πολιτικη μας φιλοσοφία .
Όσο πάντως και να προσπαθήσει ο "εμβολιασμενος " Περιφερειάρχης δεν την γλιτώνει την ΙΣΟΒΙΑ πολιτική καταδίκη από την πολυπαθη κοινωνία μας! Στην απελπισμένη προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει την προκαλεί με αλλεπάλληλες" χορηγούμενες στο facebook" για το αυτονόητο και με ταξίδια με ελικόπτερα και ιδιωτικά πλεούμενα που σύμφωνα με απλούς υπολογισμούς δεν να τις καλύπτει ο" ταπεινός" μισθός του !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "-Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακης Ενότητας Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν .Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/