Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

“H Ρόδος Μπροστά”: Αν ο κ. Μαχαιρίδης επιμένει να μιλάει για σκοπιμότητες, ας ψάξει πρώτα στο γραφείο του.


Ρόδος, 4 Απριλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Η δουλειά έγινε”

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου, η δημοτική παράταξη “H Ρόδος Μπροστά” ζήτησε από την δημοτική αρχή να σταλούν στο ΥΠΕΚΑ οι προτάσεις του Δήμου Ρόδου επί της ΣΜΠΕ που το ΤΑΙΠΕΔ κατέθεσε για την σχεδιαζόμενη αξιοποίηση του Γκολφ Αφάντου.
Ο λόγος που η παράταξη μας προχώρησε στο παραπάνω αίτημα, είναι η μη αποτύπωση στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  των θέσεων του Δήμου Ρόδου και για την ακρίβεια η αναφορά στο πρακτικό της απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου παντελώς αντίθετης θέσης  από αυτήν που ο Δήμος Ρόδου έλαβε την 15η Μαρτίου.
Τις ημέρες που μεσολάβησαν, Τρίτη και Τετάρτη, παράγοντες της Περιφέρειας με επικεφαλής τον κ. Μαχαιρίδη, αφού πρώτα μας διέψευσαν ως προς την ακρίβεια του λόγου μας, στην συνέχεια μας λοιδόρησαν και έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν δημόσια και για σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από αυτό το αίτημα μας, που εν τω μεταξύ είχε γίνει αποδεκτό και από τον κ. Κουσουρνά.
Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα ζητήματα της Ρόδου, φάνηκε και από το γεγονός ότι προχώρησαν σε διαψεύσεις και καταγγελίες χωρίς καν να διαβάσουν πρώτα την απόφαση που οι ίδιοι είχαν δημοσιεύσει.
Μία απόφαση που είχε αναρτηθεί στoν διαδικτυακό τόπο Διαύγεια την 27η Μαρτίου 2013 και την οποία άμεσα αξιοποίησε το ΤΑΙΠΕΔ,  το οποίο σε έγγραφο του με ημερομηνία την 28η  Μαρτίου 2013 προβάλει το επιχείρημα ότι η σχετική ΣΜΠΕ που κατέθεσε έχει εγκριτική απόφαση από το οικείο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Αυτό που εν τέλει, σκοπίμως ή εκ παραδρομής συνέβη, από μέρους της Περιφέρειας, είχε άμεσο αποτέλεσμα:  Να δώσει το “πράσινο φως” στο ΤΑΙΠΕΔ για να προχωρήσει στα αρχικά του σχέδια για το Γκολφ, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του τις κρίσιμες προτάσεις και τις επισημάνσεις της τοπικής κοινωνίας.
Και τι ειρωνεία!
 Το ΤΑΙΠΕΔ αγνοεί την κοινωνία, με άλλοθι τη σύμφωνη γνώμη των φορέων της!
Αυτό είναι τελικά το “κατόρθωμα” του κ. Μαχαιρίδη, ο οποίος, μάλλον αφού διάβασε μετά από τρείς ημέρες από την δημοσιοποίηση του θέματος,  την απόφαση που είχε δημοσιεύσει από τις 27 Μαρτίου και σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, ανακοίνωσε μέσω του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηιωάννου, ότι η επίμαχη απόφαση θα αντικατασταθεί με την ορθή.

Αν μετά από όλα αυτά ο κ. Μαχαιρίδης επιμένει να μιλάει για σκοπιμότητες, ας ψάξει πρώτα στο γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/