Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Μπροστά στον κίνδυνο διακοπής των συμβάσεών τους βρίσκονται 45.000 δημόσιοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου


ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
 www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289
Αποκαλύφθηκε η εξαπάτηση για το δημόσιο
Μπροστά στον κίνδυνο διακοπής των συμβάσεών τους βρίσκονται 45.000 δημόσιοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου, εκ των οποίων 20000 άμεσα. Μετά τη συνάντηση του Λουξεμβούργου, στον ορίζονται απολύσεις. Η τρόικα απαιτεί νέο ψαλίδι στο μισθολογικό κόστος.
            Υπολογίζεται ότι 45.000 εργαζόμενοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου έχουν μπει στο στόχαστρο της τρόικας, προκειμένου να μειωθούν αποτελεσματικά και μόνιμα οι μισθολογικές δαπάνες των φορέων της κεντρικής κυβέρνησης, κυρίως στις ΔΕΚΟ, σε τράπεζες που έχει συμμετοχή το κράτος και σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου όπως είναι οι δημοτικές επιχειρήσεις, τα καζίνο, οι φορείς διαχείρισης λιμανιών, αεροδρομίων κλπ.
            Την ίδια ώρα η τρικομματική κυβέρνηση του ψέματος και της προπαγάνδας θολώνει τα νερά. Από τη μια πλευρά διαψεύδει και από την άλλη αφήνει τα πράγματα να συρθούν  μέχρι το σημείο που δεν πάει άλλο για να επικαλεστεί αμέσως το εύκολο άλλοθι «το ζητάει η τρόικα».
            Βασική συνέπεια του ανωτέρου μέτρου είναι, όχι το νοικοκύρεμα, αλλά η διάλυση του Δημόσιου Τομέα. Αφού καμία αξιολόγηση του προσωπικού δεν έχει γίνει, καμία μελέτη για ολιγάριθμο ή υπεράριθμο αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και επιπλέον, δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή που και πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι απασχολούνται.
Επομένως, ο στόχος της τρόικας για απολύσεις στο δημόσιο χώρο χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις σίγουρα θα επιφέρει μεγάλη ζημιά στην ελληνική οικονομία και το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί το δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/