Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Παρροδιακή Απεργία την 1η Μάη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (Δ.Ε.Α.Σ.), παράταξης που στηρίζεται από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Στην χθεσινή συνεδρίαση της  Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου που  συνήλθε μετά από πρόταση της ΔΕΑΣ(ΠΑΜΕ)  που έγινε την προηγούμενη  βδομάδα  μετά την σύγκλιση της Εκτελεστικής για  προκήρυξη  Παρροδιακής Απεργίας την 1η Μάη αποφάσισε ομόφωνα  τον εορτασμό της 1ης Μάη .
Η  ΔΕΑΣ κάλεσε την πλειοψηφία  του ΕΚΡ(ΠΑΣΚΕ) να καταδικάσει την απαράδεκτη στάση που κράτησε η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) να απορρίψει την πρόταση του ΠΑΜΕ για προκήρυξη Απεργίας την 1η Μάη.
Να  συνυπογράψει την  Ανακοίνωση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων  Δήμων Β. Εύβοιας  και να καταδικάσει το νέο κρούσμα τραμπουκισμού στα Γιάλτρα  της φασιστικής –ναζιστικής  οργάνωσης  Χρυσής Αυγής καθώς και την εγκληματική δράση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας.
Η Δ.Ε.Α.Σ. καταδικάζει την προσπάθεια της κυβέρνησης να καταργήσει οργανικές θέσεις στην εκπαίδευση, που έχει σαν συνέπεια να μειώνεται η ποιότητα της εκπαίδευσης ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται οι κίνδυνοι ασθενειών για τα παιδιά μας.
Δε δεχόμαστε αυτή τη νέα επίθεση κατά της Παιδείας. Δε θα δεχτούμε στο όνομα της «εξοικονόμησης χρημάτων» κι άλλη υποβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης των παιδιών μας. Μας αφορά όλους και δεν χωρά κανένας συμβιβασμός και καμιά υποχώρηση. 
Το ΠΑΜΕ συνεχίζει την δράση  με εξορμήσεις  σε συνοικίες της πόλης , χωριά του νησιού συσκέψεις  με ξενοδοχοϋπάλληλους, εμποροϋπάλληλους, συλλόγους γυναικών και εργοτάξια.Εξορμήσεις  και συσκέψεις έχουν προγραμματιστεί σε ΡΟΔΑ(Αστικές  Συγκοινωνίες), CAIR,ΕΑΣΔ(Γεωργική Ενωση), Νοσοκομείο,Καζίνο, ΙΚΑ,Τράπεζες, Υπηρεσίες του Δήμου,ΟΤΕ,ΕΛΤΑ,ΕUROMEDICA.
Εκδηλώσεις  με ομιλίες και προβολή video με το ιστορικό των ταξικών αγώνων και την αναγκαιότητα ανασύνταξης του εργατικού κινήματος έχουν προγραμματιστεί στα χωριά Κρεμαστή την Παρασκευή 26/04 στις 19οο στο Πνευματικό Κέντρο, στον Αρχάγγελο την ίδια μέρα και ώρα και στα Μαριτσά σε καφέ του χωριού το Σάββατο 27/04 στις 19:00.
Σήμερα στις 18:00 μπροστά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου πραγματοποιείται συγκέντρωση και συλλαλητήριο που οργανώνει η Γραμματεία Επισιτισμού- Τουρισμού του ΠΑΜΕ και η Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση έχει ορισθεί  μπροστά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις 10:00 π.μ. με πορεία κα Κεντρική Εκδήλωση στην Πλατεία Κύπρου.
Ρόδος 25/04/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/