Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΝΕΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΝ.Α.Κ.) - ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ
Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΝΕΑ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  Η ΕΝ.Α.Κ. και η ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, μπροστά στην εργατική πρωτομαγιά του 2013 στέλνουμε θερμό χαιρετισμό στους άνεργους, τους άστεγους, τους εξαθλιωμένους, τους πεινασμένους, στους μετανάστες, στους εργαζόμενους  και τους συνταξιούχους. Στέλνουμε και ένα μήνυμα προς το εγχώριο μπλοκ εξουσίας, την εξαρτημένη- ξεπουλημένη πλουτοκρατία και στους κάθε κατηγορίας εντεταλμένους  τους. Κάνουν λάθος εάν νομίζου
ν ότι ... "η ιστορία τελείωσε". Κάνουν λάθος εάν νομίζουν ότι η ιμπεριαλιστική μπότα, το καθεστώς της εξάρτησης και της υποδούλωσης που υπηρετούν, έριξε άγκυρα και έδεσε γερά το καράβι που λέγεται Ελλάδα. Ο λαός μας και η νεολαία του, όλοι οι λαοί, σηκώνουν κεφάλι και δυναμώνουν την αντίσταση. Η ταξική πάλη, σύμβολο και ορόσημο της οποίας είναι η εργατική πρωτομαγιά, συνεχίζεται μέχρι την οριστική κατάργηση του κόσμου της εκμετάλλευσης και της κεφαλαιοκρατίας. Σήμερα όμως, πρέπει να παλέψουμε για την επιβίωση, πρέπει τώρα να τους σταματήσουμε.
 Ο εργαζόμενος κόσμος έχει καταλάβει καλά ότι οι αντιδραστικές αστικές δυνάμεις παίρνουν σήμερα πίσω αυτά που κερδήθηκαν από την εργατική τάξη, με πολύ αίμα και αγώνες δεκαετιών. Τα νομοθετήματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά, όπως το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο, ανοίγουν δρόμο, σε νέες απολύσεις, με μεγαλύτερη ανεργία, σε κυνική κατάργηση κάθε νόμιμου εργατικού λαϊκού δικαιώματος και κατάκτησης. Η κατάσταση στην χώρα μας χειροτερεύει επικίνδυνα και δραματικά. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να δείχνει ανοχή. Η μαζική αντίσταση είναι μονόδρομος.
 Οι φασίστες, δεκανίκια και τσιράκια της αντίδρασης και του κεφαλαίου δημαγωγούν. Αυτό όμως που ουσιαστικά κάνουν, είναι να χύνουν δηλητήριο, να διχάζουν και να διασπούν την εργατική τάξη και την φτωχολογιά. Η εργατική τάξη, ο λαός, η νεολαία, πρέπει να απομονώσουν και να τσακίσουν το φασισμό. Όμως και οι διάφορες καλοβολεμένες πολιτικές και συνδικαλιστικές  "ηγεσίες" έδειξαν και δείχνουν την άρνηση και την αδιαθεσία τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αντίστασης και του λαϊκού κοινωνικού αγώνα. Φοβισμένες, πιστές στη γραμμή του συμβιβασμού και της διάσπασης, άφησαν στον ταξικό αντίπαλο ελεύθερο το πεδίο. Οι κατευθύνσεις και οι πολιτικές που έδωσαν δεν σηματοδοτούν διέξοδο και ανατροπή του πλαισίου της κυρίαρχης πολιτικής.
 ΕΝ.Α.Κ. και ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ  παλεύουμε για μία πολιτική πρόταση και κατεύθυνση, που θα κάνει  την αντίσταση αποτελεσματική και νικηφόρα. Με σημαία την εργατική ενότητα, την συσπείρωση στους χώρους δουλειάς, την αντίσταση, δουλεύουμε προς μία νέα ελπίδα και προοπτική.
Μάης 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/