Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Απάντηση στις δηλώσεις του κ. Μαχαιρίδη


Ρόδος, 2 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 Σε απάντηση της απόφασης που λήφθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για αποστολή απευθείας στο ΥΠΕΚΑ της πρότασης που διαμορφώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου στις 15 Μαρτίου σχετικά με την ΣΜΠΕ της επένδυσης στην περιοχή του Γκολφ Αφάντου, ο κ. Μαχαιρίδης σήμερα προσπάθησε, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, να διαψεύσει και τον ίδιο !

Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ως προς την πρόταση της πλειοψηφίας είναι απολύτως σαφής και για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους σχετικά και με το ποιος μπορεί ή όχι να διαβάσει ένα οποιοδήποτε κείμενο, μία ακόμη παρατήρηση που επίσης διέφυγε της “προσοχής” του κ. Μαχαιρίδη :

Στην σελίδα 5 της απόφασης υπ’ αριθμόν 23/2013 του Περιφερειακού Συμβουλίου,  περιγράφεται η απόφαση  του Δήμου Ρόδου και αναγράφεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο προέκρινε το εξής σενάριο:

Σενάριο 5 . Χρήση «τουρισμού αναψυχής» 15% και χρήση «παραθεριστικού
τουριστικού χωριού» 85%.

Δηλαδή, ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ από ότι αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο !

Γίνεται φανερό ότι αυτοί που εγκαλούν όλους τους άλλους ότι δεν ξέρουν να διαβάζουν, είναι οι ίδιοι που αποδεικνύεται ότι δεν ξέρουν να γράφουν, ούτε καν να αντιγράφουν. Εκτός κι αν το «λάθος» είναι σκόπιμο και συνειδητό.

Κατόπιν αυτών, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “H Ρόδος Μπροστά” κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σχολίασε τις σημερινές δηλώσεις του κ. Μαχαιρίδη ως εξής :

“Περίμενα από τον κ. Μαχαιρίδη  μία ειλικρινή απάντηση και τοποθέτηση επί μίας άποψης που ούτως ή άλλως είναι δικαίωμα του.  Την άποψη του ΤΑΙΠΕΔ την γνωρίζω, δεν χρειαζόμουν την συνέντευξη, ή την απόφαση,  Μαχαιρίδη για να την εμπεδώσω. Η  σημερινή προσπάθεια του να ρίξει στάχτη στα μάτια των ντόπιων είναι φτηνή και μάταιη. Πολύ περισσότερο, η απόφαση που έστειλε στο ΥΠΕΚΑ συμπτωματικά εξυπηρετεί πλήρως τα σχέδια αυτών που συστηματικά και μεθοδικά αγνοούν αυτό τον τόπο”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/