Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Η εμμονή της περιφερειακής αρχής προς τους κατοίκους της Κρεμαστής, αποδεικνύεται με τη χθεσινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

Ρόδος, 21 Aπριλίου 2021

MέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Η εμμονή της περιφερειακής αρχής προς τους κατοίκους της Κρεμαστής, αποδεικνύεται με τη χθεσινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής
Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η απόφαση που ελήφθη, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χθες και αφορά την ιρλανδική διάβαση στην περιοχή Χαράκι.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε, η διαπλάτυνση της ιρλανδικής διάβασης με κόστος, που φθάνει τα 70.000 ευρώ, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.
Η Περιφερειακή αρχή επικαλέστηκε για το έργο αυτό, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την ασφάλεια και την ενίσχυση της διάβασης.
Ωστόσο εδώ υπάρχει μια αντίφαση καθώς, αποφασίστηκε να γίνουν εργασίες, σε μια ιρλανδική διάβαση του νησιού, ενώ μια δεύτερη στη δυτική πλευρά του, παραμένει κλειστή ακόμη και όταν οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τη χρήση και τη λειτουργία της.
Ο λόγος, για την ιρλανδική διάβαση στην Κρεμαστή που μένει κλειστή ενώ η άλλη διάβαση στο Χαράκι, έστω και για τους λόγους που αναφέρθηκαν ως επιχείρημα από την περιφερειακή αρχή, για την έγκριση του θέματος διαπλατύνεται.
Δεν γνωρίζουν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ότι η ιρλανδική διάβαση στην Κρεμαστή, είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των οδηγών και του οικισμού;
Προσφάτως είχε γίνει μια παράκαμψη για να χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη ιρλανδική διάβαση.Ωστόσο αποφασίστηκε να κλείσει. Συνέπεια αυτής της απόφασης, είναι να αναγκάζονται όλοι οι οδηγοί να κάνουν παράκαμψη, χάνοντας χρόνο από τη διαδρομή τους.
Εφόσον κακοκαιρία δεν υπάρχει, ποιοι είναι οι λόγοι που τιμωρούνται με τον τρόπο αυτό οι κάτοικοι της δυτικής πλευράς της Ρόδου;
Με αφορμή ότι στα μέσα Μαΐου, ξεκινάει η τουριστική σεζόν και θα αυξηθεί η κυκλοφορία γιατί δεν ανοίγει η ιρλανδική διάβαση στην Κρεμαστή ;
Επίσης καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος και το πότε ακριβώς θα τελειώσει το έργο και θα λειτουργήσει η νέα γέφυρα στο Μάκαρη ποταμό.
Η Περιφερειακή αρχή, που δεν χάνει ευκαιρία να αυτοδιαφημιστεί για την ταχύτητα υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου, να ενημερώσει τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, για την παράδοση και την κανονική του λειτουργία.
Η λειτουργία του συγκεκριμένου έργου έχει μεγάλη σημασία, αφού από τη συγκεκριμένη γέφυρα, περνούν και όλα τα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τους επισκέπτες στις μονάδες που λειτουργούν στην ανατολική και τη νότια πλευρά της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/