Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Είναι υποχρέωση και καθήκον μου να προφυλάξω τα νησιά μας από συκοφάντες, τύπου Ζαννετιδη.

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" -ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ρόδος 16.4.21

"Είναι υποχρέωση και καθήκον μου να προφυλάξω τα νησιά μας 
από συκοφάντες, τύπου Ζαννετιδη. 
Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη και αυστηρός κριτής η κοινωνία μας που υποφέρει"!

Ο δημόσιος διάλογος απαιτεί πολιτισμό και επιχειρήματα.
Ο έμμισθος αντιπεριφερειάρχης κ.Ζανεττιδης ,αντί συγνώμης , επανήλθε με δεύτερη ανακοίνωση του που τον εκθέτει ακόμα περισσότερο.
Δεν απαντά, λέει πάλι εσκεμμενα ψέματα και αθλιοτητες και ως περιορισμένων γνώσεων άτομο (απόφοιτος λυκείου )...που ...διοικεί τον τόπο ....εκτείθεται περισσότερο και εμφανίζει πάλι, την εμπαθεια του απέναντι μου!
"Ξέχασε" επίσης να απάντησει και για τις "εμπλοκές" του κ.Χατζημαρκου και μελών της Περιφερειακής ΑρχήςΝ.Αιγαίου με την Ελληνική Δικαιοσύνη!
Μοναδικος του στόχος..η δικιά μου συκοφαντία και προσβολή !
Με άτομα που "χουλιγκανιζουν" την πολιτική ζωή, συχνούς πελάτες της Δικαιοσύνης, που αντί να "κρύβονται" και να απολογουνται..... επιλεγουν να αποθρασσυνονται και να συκοφαντουν δεν υπάρχει πλέον περιθωρια διαλογου.
Σήμερα επαγγελματικοί και αυτόδιοικητικοί φορεις αλλά και κοινοβουλευτικοί της περιοχης μας άσκησαν-οπως και εγώ και η Περιφερειακή παράταξη που εκπροσωπω στο Π.Σ. και είμαι επικεφαλής- κριτική στην ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το πρόγραμμα" ΝΗΣΙΔΑ "...Στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου επέλεξαν μέσω του κ. Ζαννετιδη να μην απαντήσουν επι της κριτικής και των προτάσεων μας αλλά να συκοφαντήσουν μόνο εμένα με δυο (2) ανακοινώσεις..... !
Είναι μονόδρομος, υποχρέωση και καθήκον μου να προφύλαξω την πολιτικη ζωή του τόπου από συκοφάντες και ψεύτες τύπου Φ.Ζανεττιδη, στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη κ.Χατζημαρκου που έρευνα "έργα και...εμβολιασμο του" η Δικαιοσύνη.
Η κοινωνία που υποφέρει μας κρίνει όλους,η ηθική μας ακεραιότητα και οι οικογένειες μας που θίγονται το απαιτούν! .Η Ελληνικη Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλεια της....και για τον κ.Ζαννετιδη και για οποίον/α χρειαστεί από την Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου.Τα "νοσηρα φαινόμενα"στην πολιτικη ζωή του τόπου μας πρέπει και θα σταματήσουν !

Καμία ανοχή στην Παρακμή!

ΥΓ1: Ενημερωνω τους υπεύθυνους της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου να βρουν άμεσα τα παραστατικά που έχω καταθέσει για υπηρεσιακές μετακινήσεις μου( μια και τους αρέσει να αναφέρονται σε μετακινήσεις μου..) στα νησια του Ν.Αιγαίου και - περιεργως- δεν έχουν εκκαθάρισει για την περίοδο 2017-2019(!) ....Αγνοούν προκλητικά και επί μεγάλου χρονικού διαστήματος τα υπηρεσιακά εγγραφα -αιτηματα που απέστειλα. Υπενθυμίζω στα έμμισθα στελέχη της περιφερειακης Αρχής ...υπομονή ΤΕΛΟΣ !

ΥΓ2: Αναμένω επί έτη και ζητώ και πάλι δημοσια την αποστολή εγγράφων που αιτήθηκα από την "Ενεργειακή Α.Ε". Μην τα καθυστερείτε...και μην τα κρυβετε άλλο.Υπαλλήλους έχετε αρκετούς να κάνουν τη δουλειά .... και μεταξύ αυτων συγγενικά πρόσωπα του κ.Χατζημαρκου και στελεχών της Περιφερειακής Αρχής Ν.Αιγαίου .

Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου "- Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ροδου - Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/