Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Νέοι υποψήφιοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
         
Είμαστε νέοι και νέες σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι, υποψήφιοι με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στο Δήμο Ρόδου και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για να ενισχύσουμε και με αυτό τον τρόπο, τον αγώνα για ζωή με δικαιώματα, κόντρα στο φόβο, την ανασφάλεια και τη μοιρολατρία. Για δημόσια και δωρεάν Παιδεία- Υγεία για όλους, χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης για την εργατική νεολαία, ελεύθερη πρόσβαση στον πολιτισμό. Για δουλειά με δικαιώματα.


            Οι υποψήφιοι των συνδυασμών της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι εγγύηση για τον ελληνικό λαό γιατί αταλάντευτα πάλεψαν και  παλεύουν μέσα από Συμβούλια, σωματεία, συλλόγους  για τα συμφέροντα των εργαζομένων, της νεολαίας  των λαϊκών στρωμάτων, κόντρα στην πολιτική της ΕΕ, κόντρα στα συμφέροντα  των μονοπωλίων. Ενάντια δηλαδή στην Ευρωπαϊκή Ένωση  που χρηματοδοτεί τα ελληνικά πανεπιστήμια για έρευνες για τα κέρδη των επιχειρήσεων, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω του μεγάλου κόστους σπουδών και της ανύπαρκτης μέριμνας (σίτισης- στέγασης).

Ταυτόχρονα οι δήμοι και οι περιφέρειες στηρίζουν αυτή την πολιτική που αφήνει  τους νέους και τις νέες να περιπλανώνται είτε άνεργοι, είτε μισοάνεργοι , προσφέροντάς τους εργασία με μισθούς πείνας, αφού έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά για να σπουδάσουν. Επομένως η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση σήμερα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι θέμα προσώπων όπως προσπαθούν να μας πείσουν αλλά πολιτικής που εξυπηρετούν. Πολιτικής που τόσα χρόνια ακολουθείται  και έχει φέρει το λαό μας στην εξαθλίωση.

          Εμπρός , για να σπάσουμε τα δεσμά της ανοργανωσιάς και του φόβου και να δώσουμε όλοι μαζί μία απάντηση. Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της λαϊκής συσπείρωσης σε δήμους και περιφέρεια.

Γιατί η νεολαία της Ρόδου δεν έχει κανένα κοινό συμφέρον με τέτοιες πολιτικές και πρέπει να τις καταδικάσει ρίχνοντας γαρίφαλο σε αυτές τις εκλογές. Να κάνουμε λοιπόν τις κάλπες ανθοδοχεία.

Στηρίζουμε ΚΚΕ παντού γιατί η δύναμη ελπίδα είναι του λαού!


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ:



ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΙΑΚΟΛΑΜΠΡΙΑΝΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΚΑΛΠΑΚΙΩΡΗΣ ΘΥΜΙΟΣ
ΚΑΣΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΙΟΥΚΙΟΥΚΑΛΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΙΜΟΣ
ΚΟΥΣΟΥΛΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΧΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΙΝΝΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΚΟΥΛΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/