Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αεροδρομίου είχε σήμερα κλιμάκιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Τάκη Πότσο, τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου και Δωδεκανήσων και σήμερα υποψήφιο περιφεριακό σύμβουλο, και τον Μανώλη Μπακάλη μέλος της Διοίκησης του ΕΚΡ και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Ρόδου. Οι εργαζόμενοι μέσα από έναν ιδιαίτερα γόνιμο διάλογο, εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την παγιωμένη κατάσταση έλλειψης προσωπικού, την σημαντική καθυστέρηση στην αποκατάσταση του κτιρίου στέγασης της Υπηρεσίας,(βρίσκεται ακόμα στις κολώνες, ενώ προβλεπόταν η παράδοσή του φέτος), την έκθεση σε δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες των πυροσβεστικών οχημάτων με κίνδυνο να καταστραφεί ο πανάκριβος ηλεκτρονικός εξοπλισμός τους και συζήτησαν τις επιπτώσεις της εχθρικής προς το λαό πολιτικής, που εφαρμόζεται σήμερα.  Η ανάγκη να γίνει πιο δυνατή η αντίσταση και η πίεση από το λαό και το κίνημα είναι ένα συμπέρασμα που βγαίνει και μέσα από την εμπειρία τους, για να δρομολογηθούν λύσεις στα σημερινά προβλήματα.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ συζήτησε μαζί τους την άποψή της , ότι η κυβέρνηση συνειδητά δημιούργησε τις τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα. Σύμφωνα δε με τους σχεδιασμούς και τις εξαγγελίες θα προχωρήσει και σε άλλες, μεταφέροντας μάλιστα αρμοδιότητες πυρόσβεσης στην Τοπική Διοίκηση και τους εθελοντές.  Η κατάσταση αυτή που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ως  υπάλληλοι του  Πυροσβεστικού Σώματος όπως και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, είναι συνέπειες των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης και των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια. Η Τοπική Διοίκηση από τη πλευρά της,  συνέβαλε ηθελημένα ώστε να υλοποιηθεί η αυτή η καταστροφική για το λαό πολιτική.
Οι υποψήφιοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ τους κάλεσαν να διεκδικήσουν, σε ισχυρή συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα λύσεις που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Τους κάλεσαν να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ στο Δήμο, Περιφέρεια και  Ευρωβουλή, γιατί στηρίζουν και δυναμώνουν τη δική τους φωνή.

Ρόδος 15/04/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/