Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Κλιμάκιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ πραγματοποίησε περιοδεία στον χώρο του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ).

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 25/04 κλιμάκιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ πραγματοποίησε περιοδεία στον χώρο του ΠΕΔΥ (πρώην ΕΟΠΥΥ). Επικεφαλής ήταν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου για τα Δωδεκάνησα και μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ, Λουκάς Κωτσαδάμ, ενώ συμμετείχαν εκτός των άλλων και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστασία Γραμματικοπούλου και Γιάννης Σακελλαράκης.
Στην συζήτηση που έγινε με τους γιατρούς και τους ασφαλισμένους που βρίσκονταν στο χώρο, αναδείχθηκαν οι αιτίες της αντιλαϊκής πολιτικής που έχουν τσακίσει τις δομές της Υγείας, αφήνοντας και την μονάδα του ΠΕΔΥ στη Ρόδο με 15 γιατρούς.
Κάλεσε τους εργαζόμενους, τους  άνεργους, τα λαϊκά στρώματα να απορρίψουν συνολικά αυτήν την πολιτική, να καταψηφίσουν την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του ευρωμονόδρομου, τους παλιούς και νέους «σωτήρες» στις προσεχείς εκλογές για την Ευρωβουλή, τις δημοτικές και περιφερειακές διοικήσεις.
Να στηρίξουν και να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ παντού, γιατί αυτό θα σημαίνει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική στην Υγεία της ΕΕ και των κυβερνήσεών της, σημαίνει ενίσχυση της πορείας ανασύνταξης του εργατικού - λαϊκού κινήματος και της οικοδόμησης της Λαϊκής Συμμαχίας.
Ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στις Περιφερειακές και Δημοτικές, γιατί έτσι ενισχύεται η λαϊκή πάλη για ένα αποκλειστικά κρατικό σύστημα Υγείας, καθολικό, σύγχρονο και απολύτως δωρεάν. Ενα σύστημα Υγείας χωρίς καμία επιχειρηματική δράση που οι υπηρεσίες του θα αποτελούν στην πράξη κατοχυρωμένο κοινωνικό αγαθό και όχι όπως σήμερα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/