Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Με ρυθμούς χελώνας η αντίδραση του Δήμου Ρόδου στο τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στην Νότια Ρόδο με τις κολώνες της ΔΕΗ

Φιλήμων Ζαννετίδης
Δημοτικός Σύμβουλος

Ρόδος, 5 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 .
Μετά το πέρας της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ρόδου σχετικά με το ζήτημα  των δικτύων μεταφοράς της ενέργειας που παράγεται από τα φωτοβολταικά πάρκα  που έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν στη Νότια Ρόδο, ο κ. Φιλήμωνας Ζαννετίδης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Η Ρόδος Μπροστά» και ο πρώτος που έθεσε το πρόβλημα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δήλωσε τα κάτωθι :

“Με ρυθμούς χελώνας η αντίδραση του Δήμου Ρόδου στο τεράστιο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί στην Νότια Ρόδο με τις κολώνες της ΔΕΗ που έχουν ξεφυτρώσει παντού χωρίς κανένα σχεδιασμό, προκαλώντας τεράστια βλάβη στο ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον και ακυρώνοντας ακόμα και ιδιωτικές περιουσίες. Πέρασαν ήδη μήνες από την πρώτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την Λαϊκή Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Γεννάδι. Στην σημερινή σύσκεψη απλώς επαναλήφθηκε η δέσμευση του Δήμου Ρόδου για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Ο Δήμος Ρόδου, αν επιθυμεί να αποδείξει ότι έχει υπόσταση και παρακολουθεί τα ζητήματα, οφείλει επιτέλους να αφήσει τα λόγια και τις συσκέψεις και να αναλάβει δράση πριν να είναι αργά και σε αυτό το θέμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/