Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η πλήρης κινεζοποίηση της εργασίας αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι!

Η πλήρης κινεζοποίηση της εργασίας αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι!
ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289

                                                                          5-8-2013
Η πλήρης κινεζοποίηση της εργασίας αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι!            Χρειάζεται η παλλαϊκή δημοκρατική απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού , ένα νέο,, ασυμβίβαστο αυτή τη φορά, ΕΑΜ .Τώρα!

Προς την πλήρη κινεζοποίηση της αγοράς εργασίας κινείται με ταχείς ρυθμούς η κυβέρνηση. Μετά τη δήλωση του κ.Βρούτση ότι το υπάρχον ασφαλιστικό σύστημα είναι μη βιώσιμο, νέες αποκαλύψεις ήρθαν να ρίξουν φως στα  σχέδια της τρόικας και της δικομματικής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, προτείνεται να καταργηθούν οι ασφαλιστικές εισφορές ως τα 200 ή 400 ευρώ και να διατηρηθεί η υποχρέωση πληρωμής εισφορών για το τμήμα του μισθού άνω των 200 ή 400 ευρώ. Παράλληλα, για να καλυφθεί η απώλεια εσόδων για το ασφαλιστικό σύστημα, συνιστάται η αύξηση της φορολογίας είτε στα εισοδήματα είτε στην ακίνητη περιουσία για ακόμη μία φορά!
Η κατρακύλα της κυβερνητικής πολιτικής δεν έχει τέλος. Τα εργασιακά δικαιώματα συμπιέζονται διαρκώς μέχρις του σημείου να εξαλειφθεί η ίδια η κοινωνική ασφάλιση. Με μισθούς πείνας, με τη ανεργία να  φτάνει τα 2.000.000,και το Κοινωνικό Κράτος να ξηλώνεται ολοσχερώς έρχεται και η εξάλειψη των ενσήμων για να μας ισοπεδώσει τελείως. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εξάλειψη των ενσήμων σημαίνει την εξάλειψη των συντάξεων κάτι που η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να διαπραγματευθεί με την τρόικα!.
Αυτή η πολιτική δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ο λαός πρέπει να εμποδίσει τα κυβερνητικά σχέδια. Οι  νέες εκκολαπτόμενες καρατομήσεις στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά συνδυάζονται με το πογκρόμ απολύσεων που κλιμακώνεται κατακαλόκαιρο στον δημόσιο τομέα και το ξεπούλημα των εθνικών επιχειρήσεων (Δ.Ε.Κ.Ο που απέμειναν) και αποτελούν τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι Το ΔΗΚΚΙ θεωρεί ότι κάθε μέρα που περνά η παραμονή αυτής της κυβέρνησης καθίσταται άκρως επικίνδυνη για τη χώρα. Χρειάζεται άμεσα ένα σχέδιο απάντησης, ξεσηκωμού και αναστροφής της πορείας των πραγμάτων. Χρειάζεται η παλλαϊκή δημοκρατική απάντηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού , ένα νέο,, ασυμβίβαστο αυτή τη φορά, ΕΑΜ . Τώρα!

                                                                                                Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/