Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22 Μάη η συγκέντρωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΠΑΜΕ ΡΟΔΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 22 Μάη η συγκέντρωση που οργάνωσε η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΜΕ ΡΟΔΟΥ στην πλατεία Κύπρου,   ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης  και του ΝΑΤΟ για την εγκατάσταση βάσης σε νησί του Νοτιανατολικού Αιγαίου και πιθανότερα στην ΚΑΡΠΑΘΟ .
Στην συγκέντρωση πήραν μέρος πλήθος αντιπρόσωποι από διάφορους φορείς ,σωματεία, εργαζόμενοι και πολλοί συντοπίτες μας .
Το παρόν έδωσαν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπάλληλων(Διοίκηση και εργαζόμενοι) ,εκπρόσωποι από σωματείο του ΟΤΕ ,συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από το σωματείο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων ,εργαζόμενοι στο Δήμο Ρόδου ,συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στις κατασκευές, εκπρόσωποι της Πανεπιστημονικής Ρόδου, εκπαιδευτικοί ,φοιτητές και μαθητές, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Ρόδου ,και πολλοί συντοπίτες μας που ευαισθητοποιήθηκαν ενάντια σε αυτά τα σχέδια της Ελληνικής Κυβέρνησης και του ΝΑΤΟ.

Όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης ,η επιτροπή μάζευε υπογραφές από όλους τους παρευρισκόμενους  , από τους διερχόμενους , και από τους γύρω επιχειρηματίες .   Αποφασίστηκε αυτό να συνεχιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα σε όλη την Ρόδο αλλά και σε όλα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/