Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΚΚΕ: ΟΧΙ στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει ο προϋπολογισμός


Δελτίο τύπου της Ν.Ε. Νότιας Δωδ/σου του ΚΚΕ σχετικά με την σημερινή κινητοποίηση που διοργάνωσε, καθώς και φωτογραφία από αυτή.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με σύνθημα ΟΧΙ στα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει ο προϋπολογισμός για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχομεσαίους αγρότες κατ’ επιταγή του ντόπιού και ξένου κεφαλαίου, της ΕΕ, πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που οργάνωσε το ΚΚΕ.
Στην ομιλία του ο Γραμματέας της Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, Λουκάς Κωτσαδάμ, μεταξύ άλλων επισήμανε: «… ένα «άλλο» μείγμα διαχείρισης με «αναδιαπραγμάτευση» του μνημονίου, δείχνει ότι τίποτε δεν έχει να περιμένει ο λαός από την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.(…) Από την άλλη το μείγμα διαχείρισης που προπαγανδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται το χρέος σαν υποχρέωση του λαού να το ξεπληρώσει…»
Τόνισε ότι:… «μόνο το ΚΚΕ μιλάει σήμερα για κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, μαζί και των νόμων που τα συνοδεύουν…».
Κάλεσε το λαό και το λαϊκό- εργατικό κίνημα να στηρίξουν την πρόταση νόμου που κάνει το ΚΚΕ για την καταψήφιση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και όλων των εφαρμοστικών νόμων.
 Η λαϊκή αντίθεση στα νέα εξοντωτικά μέτρα, μπορεί να έχει αποτέλεσμα και προοπτική μόνο αν συνοδεύεται και με αποδέσμευση από τις πολιτικές παγίδες, ότι είναι μονόδρομος η ΕΕ.
Ο λαός μπορεί να πάρει την εξουσία και την οικονομία στα χέρια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/