Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο σε ότι αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η GOLDMAN SACHS...
Ακόμη και η Goldman Sachs, η πλέον εξέχουσα σπείρα της διεθνούς τοκογλυφίας, αυτή που καθοδηγεί τους Γερμανούς και την κ. Μέρκελ, αυτή που κατασκεύασε το γνωστό σουάπς του κ. Σημίτη και έκανε τις μυστικές συμφωνίες εισαγωγής  της χώρας μας στα μνημόνια με τον κ. Παπανδρέου σημείωσε σε έκθεσή της ότι τα συνεχιζόμενα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα κρίνονται πλέον αντιπαραγωγικά και αναποτελεσματικά, καθώς επιδεινώνουν τις  προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, αυξάνοντας την ύφεση!
Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση αναφέρεται ότι η Ελλάδα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο σε ότι αφορά τη δημοσιονομική προσαρμογή και ότι πλέον τα μέτρα λιτότητας δεν μπορούν να αποδώσουν τα επιθυμητά οφέλη αφού έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην ανάπτυξη.  Παρόλ΄ αυτά τονίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα υιοθετήσει τα μέτρα προκειμένου να λάβει την πολυπόθητη δόση του δανείου, ύψους 31,5δις ευρώ.
Οι αναλυτές του οίκου σημειώνουν ότι η Αθήνα θα λάβει την επόμενη δόση πριν τελειώσει ο Νοέμβριος καθώς οι Ευρωζώνη δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την άτακτη έξοδό της από το ευρώ.
Μήπως η χρεοκοπία - όπως το ΔΗΚΚΙ υποστηρίζει εδώ και καιρό - είναι προσχεδιασμένη από τα διεθνή funds τα οποία τώρα λίγο πριν την τελική κατάρρευση προσπαθούν να “κάνουν τον αδιάφορο” και τον έγκριτο αναλυτή όπως κάνει τώρα η Goldman Sachs;
                                                                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/