Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Νικητιάδης: Ανάδειξη εναλλακτικών μορφών Τουρισμού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την πλήρη συμφωνία του στα σχέδια του Υπουργείου Υγείας και Τουρισμού να προχωρήσουν στην σύνταξη σχεδίου Νόμου για τον Ιατρικό Τουρισμό εξέφρασε   ο π. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γ. Νικητιάδης σε ημερίδα για το θέμα αυτό που οργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος χθες, στην Αθήνα εκφράζοντας  όμως και την ανησυχία  του    στη πρόταση να οριστούν  συγκεκριμένες περιοχές ως πιλοτικές για τον Ιατρικό Τουρισμό.
« Αφήστε τις οριοθετήσεις διότι είναι παρεξηγήσιμες και  ο κόσμος θα αναρωτιέται γιατί προκρίνετε ορισμένα μέρη , και ποιους εξυπηρετεί αυτό;», είπε ο κ. Νικητιάδης απευθυνόμενος στους επιστήμονες που παρουσίασαν την σχετική  μελέτη . «Συμφωνείστε, τόνισε, με αυτά που είπε ο κ. Λυκουρέντζος για το επιχειρείν  και την ελεύθερη αγορά . Αποφασίστε, ή ελεύθερη θα είναι η αγορά και όποιος επιχειρεί θα παίρνει και το ρίσκο ή κατευθυνόμενη με όσα επώδυνα αποτελέσματα συνεπάγεται αυτό».
Ο κ. Νικητιάδης στην παρέμβασή του εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον          κ. Τσακίρη Πρόεδρο και στα μέλη του ΞΕΕ για τις εξαιρετικές τους        προσπάθειες  να αναδείξουν εναλλακτικές μορφές Τουρισμού όπως ο Ιατρικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/