Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η δημοκρατία κρίνεται στην υπεράσπιση του δίκιου του λαού

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΚΗ ΠΟΤΣΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Σε μία άνευ ουσίας για τον Ροδιακό λαό αντιπαράθεση, εξαντλούν την πολιτική τους δράση οι δημοτικές παρατάξεις, την ίδια στιγμή που επιδεινώνονται ραγδαία οι συνθήκες ζωής των εργαζομένων και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής επίθεσης της Κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Είναι αναμενόμενο , η παρατεινόμενη και  χωρίς ουσία αντιπαράθεση, όπως και προεκλογικά, να καλύπτει την πολιτική τους ταύτιση απέναντι στα πραγματικά και οξυμένα λαϊκά προβλήματα , που είναι οι ασήκωτοι φόροι, τα τέλη , τα πρόστιμα, τα τροφεία , οι ιδιωτικοποιήσεις σε υπηρεσίες και ακίνητη περιουσία, η έλλειψη χρηματοδότησης σε τομείς λειτουργιών του δήμου.
Είναι γνωστό ότι τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τη φοροληστεία του λαού μας, όπως ο ΕΝΦΙΑ, υπηρετούν την ανάγκη ανάκαμψης της καπιταλιστικής οικονομίας. Η λειτουργία του δήμου θέλουν να εξασφαλίζεται με αύξηση της τοπικής φορολογίας παντού, ανταποδοτικά τέλη, κλπ. Μετατρέπουν τις βασικές ανάγκες, όπως διαχείριση απορριμμάτων, νερό, δημόσιους χώρους, σε πεδίο εκμετάλλευσης.
Σαν Λαϊκή Συσπείρωση θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα λαϊκά προβλήματα και να παλεύουμε για τη λύση τους. Για κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών του δήμου, με αποτέλεσμα τη μείωση των ανταποδοτικών τελών και με σκοπό την κατάργησή τους. Την άμεση κατάργηση των τροφείων. Να μην μείνει κανένα παιδί έξω από τους Παιδικούς  Σταθμούς. Διεκδικούμε τη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αλλά και την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων για τη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων που να καλύπτουν τις εκπαιδευτικές, προνοιακές και πολιτιστικές ανάγκες, για έργα αντισεισμικής - αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας. Θα αντισταθούμε στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν να βάλουν στο χέρι δομές και λειτουργίες του δήμου. Είμαστε αντίθετοι στην εκχώρηση σε ιδιώτες του θαλάσσιου μετώπου.
Η δημοκρατία κρίνεται στην υπεράσπιση του δίκιου του λαού, στη στήριξη των αγώνων της εργατικής τάξης και του λαού μας για να απολαύσει τους καρπούς του πλούτου που παράγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/