Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τμήμα τουριστικών σπουδών τετραετούς φοίτησης, για αλλοδαπούς φοιτητές στη Ρόδο

Μετά από την απόφαση και πρόταση του Υπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου, για δημιουργία προπτυχιακού τμήματος τουριστικών σπουδών τετραετούς φοίτησης, για αλλοδαπούς φοιτητές στη Ρόδο, ο τέως Υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα ότι ο Υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος προχώρησε στην απόφαση δημιουργίας προπτυχιακού τμήματος τουριστικών σπουδών τετραετούς φοίτησης για αλλοδαπούς φοιτητές που θα λειτουργήσει αποκλειστικώς στη Ρόδο στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η απόφαση αυτή για την οποία αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως τον κ. Λοβέρδο  αναδεικνύει τη σημασία που αποδίδει ο Υπουργός Παιδείας στη Ρόδο ως τουριστικό προορισμό παγκοσμίου βεληνεκούς.

Το γεγονός ότι το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων και για την ανεύρεση και διασφάλιση πόρων ενίσχυσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνδυασμό με την επιλογή της Ρόδου αποτελεί απαρχή για την αποκατάσταση των μέχρι σήμερα διακρίσεων που έχουν γίνει εις βάρος της Δωδεκανήσου. 
Ελπίζω τόσο η Σύνοδος των Πρυτάνεων κατά την επόμενη συνεδρίαση όσο και η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό και θα αποδεχθούν την πρόταση του Υπουργού Παιδείας, που συνυπογράφεται και από το Υπουργείο Τουρισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/