Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Προληπτικές Ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά της Πάτμου από το Χαμόγελο του Παιδιού.


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Θέμα: Στο Patmos Aktis προληπτικές Ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά της Πάτμου από το Χαμόγελο του Παιδιού, με την υποστήριξη του Ροταριανού ομίλου Κω.

Στο Patmos Aktis στάθμευσε το κινητό Ιατρείο Ιπποκράτης του Χαμόγελου του Παιδιού και πρόσφερε δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της Πάτμου από 19/04 έως 22/04/2012 με την υποστήριξη του επιχειρηματία Νίκου Πουλιού και της συζύγου του. Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεργάστηκε με τον Ροταριανό όμιλο Κω και τον πρόεδρό του Αλέξανδρο Χριστοδούλου και συμπεριέλαβε τις παρακάτω ειδικότητες ιατρών:

            Παιδίατρο
            Παθολόγο
            Οδοντογιατρό
            Οφθαλμίατρο
            Ωτορινολαρυγγολόγο

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση προς τους γονείς για την προσφορά και τα πεδία δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού, στο συνεδριακό χώρο του Patmos Aktis Suites& Spa. Το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού αποκτά μεγάλη σημασία και είναι κρίσιμο γιατί οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά στα θέματα διαβίωσης και υγείας και ο εθελοντισμός αναγκαίος για την αντιμετώπισή τους και για το μέλλον των παιδιών.

Στο πολυιατρείο εξετάστηκαν  συνολικά 128 παιδιά από τους εθελοντές ιατρούς: Αυριλιώνη Φώτη (Παιδίατρο), Γαβαλά Κατερίνα (Οφθαλμίατρο), Kουλτινιό Κομνηνό (Ωτορινολαρυγγολόγο), Μάκκα Δήμητρα (Οδοντίατρο).

Τα παιδιά αντιμετώπισαν την προληπτική εξέταση σαν ένα παιγχίδι χάρη στις μεθόδους των γιατρών που με υπομονή και αγάπη τα συμβούλευσαν, επικοινώνησαν μαζί τους, έλυσαν απορίες των γονιών και τους έδωσαν οδηγίες για την διατήρηση της σωματικής υγείας τους. Στο τέλος κάθε προληπτικής εξέτασης όλο το προσωπικό και οι εθελοντές γιατροί χάριζαν στα παιδιά ένα δώρο - παιχνίδι μαζί με ένα ζεστό χαμόγελο αγάπης.
Η σημερινή δύσκολη κατάσταση απαιτεί αλληλεγγύη και κοινωνική ευθύνη από τις επιχειρήσεις, συμμετοχή και προσφορά των ανθρώπων, γι’ αυτό η πρωτοβουλία τόσο του Ροταριανού ομίλου Κω, όσο και η υποστήριξη του ζεύγους Πουλιού και του Patmos Aktis, δίνουν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/