Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Νοτ. Συγ. Δωδ.: Προγραμματισμός και συντονισμός των δράσεων σε τοπικό επίπεδο για τη διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΟΤΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ρόδος, 21 Μαΐου 2012


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Κατόπιν πρόσκλησης του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Γιώργου Πόκκια, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Καστρί κλειστή σύσκεψη με τη συμμετοχή των υποψηφίων  βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, των επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης και πρώην βουλευτών του κόμματος. Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν ο  προγραμματισμός και ο συντονισμός  των δράσεων  σε τοπικό επίπεδο για τη διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Η συνάντηση έγινε σε ένα κλίμα αγωνιστικό, όπου κυριάρχησε ένας καθαρός πολιτικός λόγος τόσο για τα  αίτια των χαμηλών ποσοστών που πήρε το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα αλλά και πανελλαδικά, όσο και για την πορεία του κόμματος. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις επικείμενες εκλογές και στην κατάθεση προτάσεων για το πώς θα δραστηριοποιηθούν η οργάνωση και τα στελέχη στα Δωδεκάνησα, ούτως ώστε να διεκδικήσει με λόγο αξιόπιστο και ειλικρινή την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα που θα έχουν τη ευθύνη ανά τομέα  της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς και η συγκρότηση  Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας,  το οποίο θα έχει την ευθύνη να μεταφέρει αυθεντικά τις θέσεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ στην κοινή γνώμη, αξιοποιώντας όλα τα μέσα επικοινωνίας και του ανοικτού και δημοκρατικού διαλόγου.

Ως προς την άμεση επαφή με τους πολίτες, αποφασίστηκε η συγκρότηση κλιμακίων για περιοδείες στις κοινότητες και τα δημοτικά διαμερίσματα της Ρόδου καθώς και στα νησιά του Ν. Συγκροτήματος, με τη συμμετοχή υποψηφίων βουλευτών, στελεχών  της τοπικής αυτοδιοίκησης, μελών της νομαρχιακής επιτροπής εκλογικού αγώνα, μελών των  τοπικών οργανώσεων, κ.α.

Επίσης, αποφασίστηκε η διοργάνωση στοχευμένων θεματικών συναντήσεων  με συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες καθώς και ανοιχτές ομιλίες από τους υποψήφιους βουλευτές, οι οποίοι δεσμεύθηκαν ως μάχιμοι στρατιώτες να δώσουν ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα τους στις προσεχείς εκλογές, απαλλαγμένοι πλέον από τη θεμιτή διεκδίκηση του σταυρού προτίμησης.

Έμφαση επίσης δόθηκε στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να «συνομιλήσει» ουσιαστικά και με τη γλώσσα της αλήθειας με τους νέους της περιοχής μας, οι αγωνίες και τα αδιέξοδα των οποίων δεν πρέπει να γίνουν αντικείμενα κομματικής εκμετάλλευσης.

Εν κατακλείδι, η χθεσινή συνάντηση ουσιαστικά εγκαινίασε τη νέα προεκλογική περίοδο για το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως το τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι παρόν και έτοιμο να ριχτεί στη νέα μάχη των εκλογών με σθένος, θέσεις και πάνω απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο.

«Το ΠΑΣΟΚ – όπως τονίστηκε - είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας και να εγγυηθεί την εθνική ενότητα και την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη διακυβέρνηση της χώρας μας στις 18 Ιουνίου».                                                         

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης, Φώτης Χατζηδιάκος, καθώς και οι έξι υποψήφιοι βουλευτές Δημήτρης Κρεμαστινός, Γιώργος Νικητιάδης, Νίκος Ζωίδης, Αντώνης Χατζηιωάννου, Λίτσα Φτακλάκη και Σάββας Διακοσταματίου, οι πρώην βουλευτές Γιάννης Παρασκευάς και Βασίλης Παπανικόλας, όπως επίσης και ο πρώην δήμαρχος Ρόδου, Γιώργος Γιαννόπουλος.  Από τη συνάντηση απουσίαζαν ο πρώην βουλευτής Κοσμάς Σφυρίου και η υποψήφια βουλευτής, Κατερίνα Γαβαλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους εκτός Ρόδου. Επίσης,  στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο   Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, Τέλης Ηρακλείδης και η Αναπληρώτρια Γραμματέας Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, Λίνα Παπατσή.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Αγίων Αναργύρων 1 Πάρκο Α. Παπανδρέου, 851 00  Ρόδος
Τηλ.: 22410 28806, 22410 35102  Ê 22410 28806 
8nendwd@pasok.gr   http:// www.pasok12.gr                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/