Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ωμή προσπάθεια αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας της 6ης Μαίου επιχειρείται από τους ξένους προστάτες και τα εγχώρια εξωθεσμικά κέντρα.


ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
 wwwHYPERLINK "http://www.dikki.org/".HYPERLINK "http://www.dikki.org/"dikkiHYPERLINK "http://www.dikki.org/".HYPERLINK "http://www.dikki.org/"org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289             10/5ου/2012

Επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος με προξενητή τον Βενιζέλο και παρακούμπαρο τον Σαμαρά!

Ωμή προσπάθεια αλλοίωσης της λαϊκής ετυμηγορίας της 6ης Μαίου επιχειρείται από τους ξένους προστάτες και τα εγχώρια εξωθεσμικά κέντρα που έχουν οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Η κ. Μέρκελ και οι ξένοι και εγχώριοι τοκογλύφοι αφού ηττήθηκαν κατά κράτος στις εκλογές και αφού εισέπραξαν ένα ηχηρό ΟΧΙ από τον ΣΥΡΙΖΑ στα σχέδια ενσωμάτωσής του στον αστερισμό των μνημονιακών δυνάμεων παίζουν τώρα το τελευταίο τους χαρτί.
Με αφορμή τον τέταρτο κύκλο των διερευνητικών επαφών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προξενητή τον Ε. Βενιζέλο και τα απομεινάρια του νέοταξίτικου ΠΑΣΟΚ και παρακούμπαρο τον Α. Σαμαρά της διαλυμένης Ν.Δ. οργιάζουν στο παρασκήνιο οι διεργασίες μιας νέας αποστασίας.
Επίκεντρο αυτών των διεργασιών αποτελεί η ΔΗΜΑΡ του κ. Κουβέλη η οποία ενώ εμφανίστηκε προεκλογικά με αντιμνημονιακά συνθήματα καλείται τώρα να δώσει τους αναγκαίους ψήφους και το επίχρισμα νομιμοποίησης μιας δήθεν οικουμενικής κυβέρνησης που θα ολοκληρώσει τη λεηλασία και την παραπέρα εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, θα οδηγήσει τη χώρα σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.
Είναι η στιγμή για έναν νέο Ανένδοτο Αγώνα. Ο λαός μίλησε και κανένας δεν μπορεί να υποκλέψει και να πλαστογραφήσει την ψήφο και την βούλησή του. Οι δρόμοι και οι πλατείες πρέπει να ξαναγεμίσουν. Δεν υπάρχουν διλήμματα ακυβερνησίας όταν οι κυβερνήτες αποτελούν τον στρατό της ξένης κατοχής και τους πολιτικούς και οικονομικούς δοσίλογους που κατασπαράσσουν επί μια 25/ετία τον λαό. Καμιά οικουμενική κυβέρνηση δεν θα γίνει ανεκτή. Ένα τέτοιο τέχνασμα θα είναι ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας και δεν πρόκειται ούτε για λίγες εβδομάδες να περπατήσει.
Οι εκλογές αποτελούν σήμερα τη μόνη λύση και την διέξοδο για μια αντιμνημονιακή πατριωτική κυβέρνηση που θα αναστρέψει την πορεία των πραγμάτων. Αν δεν προχωρήσουν σε εκλογές πρέπει να τις επιβάλλει και θα τις επιβάλλει ο ίδιος ο λαός. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!   


                                                                                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/