Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012-ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΟΔΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012-ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ

Η 1η Μάη είναι η μέρα που εργάτες όλου του κόσμου τιμούν τους νεκρούς της τάξης τους, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του  εργατικού κινήματος στην ανειρήνευτη  πάλη με το κεφάλαιο. Σήμερα στους χώρους δουλειάς, σε κάθε κλάδο, ξεδιπλώνεται μια άγρια επίθεση σε βάρος  των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Μειώσεις μισθών, απολύσεις και τρομοκρατία επικρατούν αυτή τη στιγμή στις μεγάλες πολυεθνικές  επιχειρήσεις του νησιού μας . Όσο μάλιστα βαθαίνει η κρίση  και ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων και μερίδων του κεφαλαίου, τόσο οι εργοδότες θα επιδιώκουν να «κατασπαράξουν» μισθούς , δικαιώματα και κατακτήσεις. Σε αυτό βέβαια η εργοδοσία έχει άξιους συνεργάτες, τα κόμματα που την υπηρετούν , τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Οι ίδιοι αυτοί συνδικαλιστές που προσπαθούν σήμερα να υπογράψουν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με μειωμένες αποδοχές και όρους που εξυπηρετούν μόνο τις επιχειρήσεις. Συμβάσεις που ταυτόχρονα οι μεγαλέμποροι και οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν εφαρμόζουν και επιβάλλουν συνθήκες ζούγκλας  μέσα στους τόπους δουλειάς αξιοποιώντας κάθε μορφή ελαστικής απασχόλησης.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
Καλούμε να αναπτύξουν ενιαία, όλο για έναν και ένας για όλους, ταξικούς αντικαπιταλιστικούς αγώνες, ενάντια στη τάξη των καπιταλιστών και στην εξουσία τους. Να δυναμώσει η πάλη των εργαζομένων ενάντια στον εχθρό τους, την τάξη των εκμεταλλευτών τους και όσους τους ανέχονται , τους καλύπτουν και τους στηρίζουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ ώστε να πετάξουμε από πάνω μας τα δεσμά της εκμετάλλευσης  και να αποτρέψουμε τη δικτατορία των μονοπωλίων,

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1Η ΜΑΗ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΨΗΣ) ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/