Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δηλώσεις Προέδρου «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκας Τ. Κατσέλη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δηλώσεις Προέδρου «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκας Τ. Κατσέλη κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Λάρισα

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Κατσέλη, το απόγευμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Λάρισα, έθεσε τρία κομβικής σημασίας ζητήματα που φέρνουν τους πολίτες κοντά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:
·         Πρώτον για να μπει έναν ανάχωμα σε αυτόν τον κατήφορο. Τον κατήφορο της ύφεσης, της λιτότητας και του αδιεξόδου. Τα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα .
·         Δεύτερον οι πολίτες  θέλουν μόνο αυτό, θέλουν να δουν ότι υπάρχει ελπίδα, ότι υπάρχουν ρεαλιστικές λύσεις, οι οποίες μπορούν να προταχθούν  και να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης.  Ότι υπάρχουν εχέγγυα ότι οι πολιτικές δυνάμεις που θα υπερασπίσουν  αυτές τις λύσεις έχουν  δώσει δείγματα γραφής  και είναι αξιόπιστες.
·         Τρίτον πάρα πολλοί πολίτες  μας έρχονται στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ γιατί αναζητούν ένα άλλο ήθος στην πολιτική . Συνέπεια αρχών, λόγων και πράξεων. Και αυτό ξέρετε είναι το πιο συγκινητικό για εμάς, διότι όντας και μέσα στην κυβέρνηση ως Υπουργοί, και ο Χάρης Καστανίδης και εγώ, αυτή τη στιγμή μπορούμε να κυκλοφορούμε ανάμεσα στους συμπολίτες μας να τους βλέπουμε στα μάτια , να συζητάμε μαζί τους και να αισθανόμαστε ότι μας εμπιστεύονται και αυτό είναι το πιο ουσιαστικό.  
Νωρίτερα, η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκα Κατσέλη  συναντήθηκε, στην Τσαρίτσανη, με αντιπροσωπείες συλλόγων της περιοχής. Στην Ελασσόνα είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και εκπροσώπους τοπικών φορέων ενώ προήδρευσε σε σύσκεψη κομματικών στελεχών.
Αμέσως μετά βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας , στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο  και στο  Εμπορικό Επιμελητήριο .
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Ι. Πεσμαζόγλου), 10564,  Αθήνα
γρ. 605 / 619 - Τηλ. 2103311010 – 2103311030  /
www.koinonikisymfonia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/