Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πανδαιμόνιο στην Ολομέλεια της Βουλής με τη Χρυσή Αυγή

October 15, 2015In:

Εκρηκτικό κλίμα δημιουργήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, που επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις, ενώ απείλησε τους βουλευτές του ΚΚΕ, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Σώματος, Γιώργος Βαρεμένος να διακόψει τη συνεδρίαση, προειδοποιώντας ότι θα καλέσει τον φρούραρχο.

Ο Λαγός, μίλησε με ύβρεις κατά του ΚΚΕ αμέσως μόλις κατέβηκε από το βήμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης και στις αντιδράσεις των βουλευτών που ζητούσαν να έρθει ο φρούραρχος, τους απάντησε με προκλητικό τρόπο.

Το κλίμα πυροδοτήθηκε όταν ο Παφίλης απάντησε στις κατηγορίες του Λαγού ότι όλα τα κόμματα είχαν εξαγοραστεί από τη Siemens.

“Η Siemens λειτουργεί από το 1920 και ήταν βασικός χρηματοδότης του ιδεολογικού σας πατέρα, του Χίτλερ”, αντέτεινε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

“Όταν οι σύντροφοι του ΚΚΕ μας πουν σε ποια “off shore” εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό τότε να ξαναμιλήσουν”, συνέχισε ο Λαγός και κινήθηκε απειλητικά προς την πτέρυγα του ΚΚΕ.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις όλων των βουλευτών πολλοί εκ των οποίων στράφηκαν εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντας τους “μαχαιροβγάλτες και δολοφόνους”, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να του κλείσουν το μικρόφωνο.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης, σηκώθηκε από το υπουργικό έδρανο βαθιά ενοχλημένος, όπως είπε στους δημοσιογράφους, από τον προκλητικό τρόπο των Χρυσαυγιτών βουλευτών και κατευθυνόμενος προς την έξοδο είπε προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: “Μιλάτε εσείς που πουλάτε προστασία σε ξενοδοχεία”.

Την ίδια ώρα οι βουλευτές του ΚΚΕ φώναζαν στον Γιάννη Λαγό: “Εσύ που μιλάς είσαι δολοφόνος…”

“Η Χρυσή Αυγή πήρε στο Πειραιά 9,5% μονάδες συντρόφια”, συνέχισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μέχρι που ο Γιώργος Βαρεμένος διέκοψε την συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/