Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης για τη χώρα που θα βάλει τέλος στις διαρκείς θυσίες του λαού;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ

ΚΚΕ Τ.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου

Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης για τη χώρα που θα βάλει τέλος στις διαρκείς θυσίες του λαού και θα του εξασφαλίσει ευημερία και κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του?

Το ΚΚΕ απέναντι στον «μονόδρομο» της καπιταλιστικής ανάπτυξης -όπως παρουσιάζεται από όλα τα άλλα κόμματα- που προϋποθέτει τον διαρκή σφαγιασμό του λαού, έχει εναλλακτική πρόταση, η μόνη που μπορεί να οδηγήσει στον πραγματικά διαφορετικό, όχι μόνο εναλλακτικό, αλλά ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και της κοινωνίας, με κατάργηση οριστικά της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, με κοινωνική ιδιοκτησία στα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής, με κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, με εργατικό έλεγχο για ολοένα διευρυνόμενη λαϊκή ευημερία.

Το ΚΚΕ έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα, την επιστημονική πρόβλεψη, το σχέδιο και την οργάνωση, να τεθεί επικεφαλής του ενιαίου εργατικού μετώπου πάλης, της μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας και να οδηγήσει το κίνημα, το λαό, τη νεολαία σε νέες νίκες, σε νέα ανάταση για να ανοίξει πραγματικά ο δρόμος ριζικών αλλαγών κι ανατροπών στην οικονομία και την εξουσία.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το Ροδιακό λαό στην εκδήλωση που θα γίνει στο ΑΚΤΑΙΟΝ τη Δευτέρα στις 12 Οκτώβρη και ώρα 7:00 μ.μ. για την αναλυτική παρουσίαση αυτής της πρότασης του ΚΚΕ, από το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ Νίκο Σοφιανό.

Ρόδος 10/10/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/