Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΔΑΣ: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα μελών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Ανακοίνωση της ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου
Δελτίο Τύπου

Εκδικάστηκαν τη Δευτέρα 9 Μάρτη τα ασφαλιστικά μέτρα μελών του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, ενάντια στη νόθευση που επιχειρείται από την απερχόμενη πλειοψηφία της Διοίκησής του και αναμένεται το επόμενο διάστημα η απόφαση.
Η ΔΑΣ, καλεί τους εργαζομένους του κλάδου, ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου, να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές του Σωματείου όποτε κι αν γίνουν, να διασφαλίσουν με τη συμμετοχή τους, όχι μόνο στις εκλογές αλλά σε κάθε δραστηριότητα του Σωματείου, ότι θα γίνει πραγματικό αποκούμπι τους, οργανωτής των αγώνων.
Καταγγέλλουμε στους συναδέλφους, την απαράδεκτη στάση των πλειοψηφιών σε Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού και Εργατικό Κέντρο Ρόδου, που στο όνομα της διατήρησης ή της διεύρυνσης του συσχετισμού δύναμης, δε διστάζουν να συγκαλύψουν την εκτεταμένη νοθεία που επιχειρείται, παρεμβαίνοντας ευθέως στα εσωτερικά του Σωματείου.
Η μεν Ομοσπονδία, με τον ίδιο τον πρόεδρό της, που βρέθηκε στο δικαστήριο για «πρόσθετη παρέμβαση», όπως την αποκάλεσαν, εκπροσωπούμενη μάλιστα από γνωστό δικηγόρο και εκλεγμένο με το ΣΥΡΙΖΑ στην Τοπική Διοίκηση, το δε Εργατικό Κέντρο με μάρτυρα στο δικαστήριο για την «εγκυρότητα» των διαδικασιών, το Γενικό του Γραμματέα. Στο χώρο των δικαστηρίων βρέθηκε επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να συνομιλεί σε πηγαδάκια με στελέχη της Ομοσπονδίας, του ΕΚΡ και της απερχόμενης πλειοψηφίας του ΔΣ του Σωματείου.
Φαίνεται λοιπόν, ότι όλοι μαζί, εργατοπατέρες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάνουν γαργάρα το γεγονός ότι οι 4.500 αντικαταστατικά διαγραμμένοι συνάδελφοι, κινδυνεύουν ακόμα και να μείνουν εκτός της Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, ένα απρόσμενο δώρο στους μεγαλοξενοδόχους της περιοχής, ενόψει της έναρξης της νέας σαιζόν.
Η στάση αυτή να αποτελέσει πρόσθετο κριτήριο για τους εργαζόμενους του κλάδου. Η μαζικοποίηση του Σωματείου, η μετατροπή του από φερέφωνο της εργοδοσίας και των κυβερνήσεων που είναι σήμερα, σε επιτελείο αγώνα, περνά μέσα από τη μαζική καταδίκη του εκφυλισμού, το «μαύρισμα» των δυνάμεων που έφεραν τα πράγματα ως εδώ και την αποφασιστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΠΑΜΕ.
ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

10 Μάρτη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/