Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Η Δ. Α. Σ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων, καλεί τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές

Δελτίο Τύπου
Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία έδωσε όλο αυτό το διάστημα μάχη ενάντια στην απομαζικοποίηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, στο να πεταχτούν έξω από το Σωματείο και ενδεχομένως έξω από τη Συλλογική Σύμβαση 4500 εργαζόμενοι του κλάδου.
Στη μάχη αυτή, ως έσχατο μέτρο, μαζί με άλλους εργαζόμενους διεγραμμένους και μη, αξιοποιήσαμε και την προσφυγή στο δικαστήριο.
Η χθεσινή απόφαση, που δεν απαντά στο αίτημα να γίνουν οι εκλογές χωρίς να αποκλειστεί κανένας εργαζόμενος που παράνομα διαγράφηκε και στην ουσία νομιμοποιεί την εκτεταμένη νοθεία, επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι η δικαιοσύνη δεν είναι ούτε «τυφλή» ούτε «ανεξάρτητη» αλλά ταξική.
Στο πλευρό της η εργοδοτική πλειοψηφία είχε την αμέριστη στήριξη των πλειοψηφιών σε Εργατικό Κέντρο και Ομοσπονδία Επισιτισμού – Τουρισμού αλλά και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ (Περιφερειακό Σύμβουλο και Βουλευτή). Θεωρούμε ότι είναι κρίσιμο να βγουν συμπεράσματα από τους εργαζομένους μετά και από αυτές τις εξελίξεις.
Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων, καλεί τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές του Σωματείου που έχουν οριστεί για τις 19, 20 και 21 Μάρτη και να δώσουν τη μάχη για Σωματείο πραγματικό επιτελείο μάχης ψηφίζοντας και εκλέγοντας αγωνιστές.

Ρόδος, 18 Μαρτίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/