Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΚΕ: ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΣΤΗ ΚΩ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ
Για τον αντικομμουνισμό του  Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη

Στο Συνέδριο που διοργάνωσε ο Δήμος Κω με θέμα «Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη στην Υπηρεσία της Τοπικής Κοινωνίας», ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Μαχαιρίδης με  ωμό αντικομμουνισμό, υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τους μεγαλοξενοδόχους και τα συμφέροντά τους.
Η αναφορά του ότι, «δυστυχώς είμαστε το τελευταίο κομμουνιστικό κράτος της Ευρώπης όπου έχει ένα σύστημα γραφειοκρατικό το οποίο είναι... πραγματικότητα» είχε συγκεκριμένο στόχο από την μια να διαστρεβλώσει πλήρως το σοσιαλιστικό σύστημα  στο οποίο δεν υπάρχει ανεργία,  αλλά αντίθετα είναι εξασφαλισμένο το δικαίωμα στη δουλειά, στην  δωρεάν  Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια,  στον πολιτισμό, την αναψυχή, και τον αθλητισμό,  και από την άλλη να φοβίσει τον κόσμο να υποταχθεί στα σκληρά μέτρα που επέβαλαν.  Απέδειξε άλλωστε στην πολιτική του πορεία ότι αυτά τα δικαιώματα τα αντιπάλεψε. Απέδειξε τη στήριξή του στις επιδιώξεις του τουριστικού κεφαλαίου στη περιοχή μας , με το  πόσους μαθητές-δούλους έστειλε στα ξενοδοχεία, πόσες ημερίδες γαλάζιας και πράσινης ανάπτυξης διοργάνωσε, πόσους κορόιδεψε να κρατούν καλάθια για να βάλουν κι αυτοί ως απλός λαός, τους καρπούς της δικής τους αντιλαϊκής και βάρβαρης ανάπτυξης.
 Καλούμε τον κάθε εργαζόμενο, άνεργο και αυτοαπασχολούμενο να βγάλει συμπεράσματα από την ίδια του τη ζωή, την ίδια του την πείρα. Η χώρα μας έχει αναπτυξιακές δυνατότητες ικανές να του εξασφαλίσουν μόνιμη και σταθερή δουλειά, να ικανοποιηθούν τα σύγχρονα δικαιώματα και οι ανάγκες του, να ευημερήσει ο λαός. Εμπόδιο αποτελούν τα μονοπώλια, το κέρδος της πλουτοκρατίας. Αξίζει λοιπόν να παλέψει για να αλλάξει αυτή την κατάσταση , ν’ αλλάξει τάξη στην εξουσία, να γίνει κυρίαρχος του πλούτου που παράγει.


Ρόδος 11/11/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/