Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΠ: Ανέντιμη η στάση του υπουργείου Παιδείας που χρησιμοποιεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως Δούρειο Ίππο

Μάλλον οι επικοινωνιολόγοι της Συγγρού δεν είναι και τόσο αποδοτικοί τώρα τελευταία, και η πολιτική χαράζεται αυθαίρετα από τους νεολαίους της Νέας Δημοκρατίας. Με έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και μέρες την νέα καμπάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ΑΕΙ που προβαίνει σε συλλογή υπογραφών για ανοικτές σχολές!

Προφανώς γίνεται εν όψει της κατάστασης που επικρατεί στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου στερούν τις υπηρεσίες τους για 12η συνεχόμενη εβδομάδα από το Ακαδημαϊκό κοινό.
Στα βασικά μηνύματα της καμπάνιας τους, φαίνεται να ενδιαφέρονται έντονα σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι εξεταστικές στα εν λόγω ιδρύματαόμως δεν εκφράζουν καμία άποψη για τις απολύσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα Ιδρύματα αυτά.
Πρόκειται για μια κίνηση άκρατου λαϊκισμού, που τεχνηέντως προσπαθεί να θέσει τους φοιτητές σε ρόλο «κακού κριτή» έναντι των διοικητικών, συνδέοντάς τους με κάθε δεινό που λαμβάνει χώρα στα ΑΕΙ - ΤΕΙ.
Κρίνουμε ανέντιμη την στάση του υπουργείου Παιδείας που χρησιμοποιεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως άλλο Δούρειο Ίππο για να εισβάλλει στα ιδρύματα με απολίτικη και εγωπαθή χρειά, που μόνο στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τους φοιτητές και την κοινή γνώμη.

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη

pasp-idea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/