Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΠ: Ανέντιμη η στάση του υπουργείου Παιδείας που χρησιμοποιεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως Δούρειο Ίππο

Μάλλον οι επικοινωνιολόγοι της Συγγρού δεν είναι και τόσο αποδοτικοί τώρα τελευταία, και η πολιτική χαράζεται αυθαίρετα από τους νεολαίους της Νέας Δημοκρατίας. Με έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και μέρες την νέα καμπάνια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ΑΕΙ που προβαίνει σε συλλογή υπογραφών για ανοικτές σχολές!

Προφανώς γίνεται εν όψει της κατάστασης που επικρατεί στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου στερούν τις υπηρεσίες τους για 12η συνεχόμενη εβδομάδα από το Ακαδημαϊκό κοινό.
Στα βασικά μηνύματα της καμπάνιας τους, φαίνεται να ενδιαφέρονται έντονα σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι εξεταστικές στα εν λόγω ιδρύματαόμως δεν εκφράζουν καμία άποψη για τις απολύσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στα Ιδρύματα αυτά.
Πρόκειται για μια κίνηση άκρατου λαϊκισμού, που τεχνηέντως προσπαθεί να θέσει τους φοιτητές σε ρόλο «κακού κριτή» έναντι των διοικητικών, συνδέοντάς τους με κάθε δεινό που λαμβάνει χώρα στα ΑΕΙ - ΤΕΙ.
Κρίνουμε ανέντιμη την στάση του υπουργείου Παιδείας που χρησιμοποιεί την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως άλλο Δούρειο Ίππο για να εισβάλλει στα ιδρύματα με απολίτικη και εγωπαθή χρειά, που μόνο στόχο έχει να αποπροσανατολίσει τους φοιτητές και την κοινή γνώμη.

Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη

pasp-idea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/