Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης "Rodos Tuning Club"


Με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 20/01/2013, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης "Rodos Tuning Club" που φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Δικύκλου Motomike.

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου μαζεύτηκαν, στο υπερσύγχρονο χώρο του Κέντρου, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις, αλλά και είδαν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό με όλες τις δράσεις του Rodos Tuning Club τη χρονιά που μας πέρασε, από τις δύο οθόνες που είχαν στηθεί.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου, κ. Βασίλης Υψηλάντης και κ. Μίκα Ιατρίδη, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κος Ιωάννης Μαχαιρίδης, ο κ. Μανώλης Σαββής, εκ μέρους του Δήμου Ρόδου, ο κος Χρήστος Ευστρατίου εκ μέρους του ΕΒΕΔ, ο κος Μπάμπης Παλογιαννίδης εκ μέρους του ΠΡΟΤΟΥΡ, ο κ. Μανώλης Καραγιάννης, Υπεύθυνος Ασφαλείας του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου, ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Κανέλλης, οι χορηγοί και υποστηρικτές του Συλλόγου και πλήθος από αθλητές και λάτρεις της μηχανοκίνησης. Την πίτα ευλόγησε εκ μέρους του Μητροπολίτου μας, ο πατέρας Διονύσιος, εφημέριος του Αγίου Φανουρίου. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Μιχάλης Παρασκευάς.

Κατά τους χαιρετισμούς τους, οι εκπρόσωποι των πολιτικών φορέων και των τοπικών αρχών, εξήραν το έργο του Συλλόγου στη συμβολή του στην οδηγική ασφάλεια μέσα από την προώθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και στην αναβίωση στη Ρόδο των οργανωμένων αγώνων αυτοκινήτου που μπορούν να φέρουν ξανά το νησί μας στο προσκήνιο με διεθνείς διοργανώσεις, που ήδη ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης μελετά, αλλά και δεσμεύτηκαν να εργαστούν αποφασιστικά προς την δημιουργία μίας αγωνιστικής πίστας στη Ρόδο που θα αφιερωθεί στην προαγωγή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ασφαλούς οδήγησης για τους νέους οδηγούς, που τόσο το έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία, και παράλληλα θα προσελκύσει ποιοτικότερο τουρισμό, καθώς μία οργανωμένη διεθνών προδιαγραφών πίστα θα εμπλούτιζε καθοριστικά το τουριστικό μας προϊόν. Ειδική αναφορά έγινε, τέλος, στο Κέντρο Δικύκλου Motomike, και δόθηκαν συγχαρητήρια στον οικοδεσπότη κ. Μιχάλη Χατζηκωσταντάκη, τόσο για την φιλοξενία όσο και για την άριστη επένδυση που υλοποίησε με την δημιουργία του Κέντρου Δικύκλου Motomike, στο οποίο και ξεναγήθηκαν.

Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης, με την ευκαιρία της εκδήλωσης, επέλεξε να βραβεύσει τους φορείς και τις επιχειρήσεις που στάθηκαν κοντά του και στήριξαν τις διοργανώσεις του κατά τα προηγούμενα χρόνια:

- την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πρόσωπο της πρώην Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και νυν Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, κας Ανδριάννας Μπαφίτη.
- τον Δήμο Ρόδου
- τον κ. Ιωάννη Πάππου, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου
- τον κ. Αντώνη Καμπουράκη, Πρόεδρο Ξενοδόχων Ρόδου
- τον κ. Μπάμπη Παλογιαννίδη, Διευθυντή ΠΡΟΤΟΥΡ
- το Σώμα Εθελοντών Σαμαριτών, Ναυαγοσωστών, Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ρόδου
- τον κ. Μιχάλη Χατζηκωσταντάκη, για τοο Κέντρο Δικύκλου Motomike
- τον κ. Ντεβρής Σελήμ, για την Ντεβρής Σελήμ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Οικοδομικά Υλικά

Ιδιαίτερη ήταν η έκπληξη που επιφύλασσαν τα μέλη του ΔΣ και του συλλόγου στον πρόεδρο τους, με την εκτός προγράμματος απονομή αναμνηστικής πλακέτας, ως ελάχιστο ευχαριστώ για την συνεχιζόμενη συνεισφορά του στην ροδιακή αυτοκίνηση.

Στον λόγο του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Τάσος Αρνάς, αναφέρθηκε στις μοναδικές στιγμές που προσφέρει ο Σύλλογος στα μέλη, τους δεκάδες αθλητές και τους χιλιάδες θεατές μέσα από τις εκδηλώσεις του και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για το 2013, που περιλαμβάνει:

1. Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων, Πλ. Ελευθερίας στις 10 Μαρτίου
2. Αγώνας Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων, Πλ. Ελευθερίας στις 24 Αυγούστου (με απογευματινή έναρξη)
3. Αγώνας Ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, 18-19 Οκτωβρίου,

ενώ στους σχεδιασμούς είναι και ένα Dragster και ένα Mini sprint track day στο Αεροδρόμιο των Μαριτσών.

Για πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρακαλώ δείτε: http://files.mgkworld.net/motomike/rodos-tuning-club.rar

Το παρόν δελτίο τύπου σας αποστέλλεται στα πλαίσια της ενημέρωσης των αναγνωστών, ακροατών, τηλεθεατών σας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πληρωμένη καταχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/