Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Ρόδου: Η γνωμάτευση για τον χρόνο παραγραφής των κλήσεων, είναι προφορική (!!!!!!)


Ρόδος, 18 Ιανουαρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις σημερινές δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Κουσουρνάς  αναφέρθηκε στα ειδοποιητήρια για τις απλήρωτες κλήσεις που έχουν σταλεί στους δημότες της Ρόδου και  παραδέχθηκε και αυτός, μετά τον κ. Τσουκαλά, την έκπτωση που χωρίς καμία δημοσιότητα και προηγούμενη ενημέρωση έκαναν οι συνεργάτες του. 

Προχώρησε στην συνήθη κάλυψη που απλόχερα προσφέρει σε όσους συνεργάτες του  αποκαλύπτεται ότι λειτουργούν πελατειακά, αλλά έκανε και ένα βήμα παραπάνω χαρακτηρίζοντας, ως νέος μονάρχης χώρας της Βορείου Αφρικής, τις αποκαλύψεις αλλά και την κριτική που έκανε στο συγκεκριμένο ζήτημα ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης “Η Ρόδος Μπροστά” κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ως «ύβρεις».  Μάλιστα, ευθέως απείλησε και με την λήψη μέτρων. 

Ο κ. Κουσουρνάς έκανε την μεγάλη τιμή στους δημότες της Ρόδου να τους πληροφορήσει ότι η γνωμάτευση που έχει έως και σήμερα από την νομική υπηρεσία του Δήμου, σχετικά με τον χρόνο παραγραφής των κλήσεων, είναι προφορική (!) και παρασυρμένος από το γενικότερο περιβάλλον ατιμωρησίας στο οποίο έχει και ο ίδιος συμβάλει καθοριστικά, δεν δίστασε να ψευδολογήσει λέγοντας ότι ο κ. Τσουκαλάς είχε ενημερώσει την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για την διαδικασία  που ακολουθεί στην διαγραφή κλήσεων και την παροχή εκπτώσεων. 

Ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Κουσουρνά έκανε την ακόλουθη δήλωση : 

“Ο κ. Κουσουρνάς σήμερα ξεπέρασε κάθε δικό του προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ. Πρώτα με απείλησε με λήψη μέτρων, προφανώς γιατί δυσαρεστήθηκε από την δημοσιοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την διαδικασία διαγραφής η έκπτωσης που χορηγούν οι Αντιδήμαρχοι του, και στη συνέχεια είπε και ψέματα ότι ο κ. Τσουκαλάς είχε ενημερώσει την  Οικονομική Επιτροπή του Δήμου. Σε ότι αφορά την απειλή, τον ενημερώνω πως μπορεί να την απευθύνει στους επαγγελματίες της πολιτικής που ο ίδιος συναναστρέφεται. Σε ότι αφορά τα ψέματα στα οποία με ευκολία καταφεύγει, νομίζω ότι ως πρώτος πολίτης αυτού του τόπου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η δική του συμπεριφορά λειτουργεί ως πήχης. Ας σηκώσει επιτέλους αυτόν τον πήχη από το έδαφος στον οποίο τον έχει τοποθετήσει γιατί δεν του χρωστά τίποτα αυτός ο τόπος”.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/