Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Ρόδου: Έκπτωση τουλάχιστον 80% για απλήρωτες κλήσεις!!


Ρόδος, 15 Ιανουαρίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ενημέρωσε τους κατοίκους της Ρόδου που έλαβαν ειδοποιητήριο από τον Δήμο Ρόδου για απλήρωτες κλήσεις, να επισκεφθούν τον Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών κ. Νίκο Τσουκαλά προκειμένου να τύχουν έκπτωσης τουλάχιστον 80%, και αυτό γιατί αυτή η διαδικασία επίτευξης έκπτωσης επί των ανωτέρω ποσών δεν είχε με κάποιο επίσημο τρόπο δημοσιοποιηθεί από πλευράς Δήμου Ρόδου προκειμένου να το γνωρίζουν όλοι οι πολίτες και έτσι να διασφαλισθεί η ισονομία. 

Στην απάντηση που έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Νίκος Τσουκαλάς, μη μπορώντας να το αρνηθεί και μη μπορώντας να αποδείξει δημοσιοποίηση της διαδικασίας περικοπής των ποσών από κλήσεις που εφαρμόζει, ανέφερε επακριβώς το εξής : “Μάλλον μόνο ο κ. Χατζημάρκος δεν το ξέρει. Μόνο ο κ. Χατζημάρκος δεν το ξέρει. Όλοι οι υπόλοιποι το γνωρίζουν”. 

Ενημερωθείς ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος σχετικά με την απάντηση του κ. Τσουκαλά, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε μονολεκτικά : “ Ντροπή ”

Σχετικά με το ζήτημα της επιχορήγησης από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για την κάλυψη των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δήμων, διαδικασία που με εγκύκλιο του το Υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε όλους τους Δήμους της χώρας ζητώντας να του αποστείλουν και το σχετικό σύμφωνο αποδοχής των όρων χρηματοδότησης υπογεγραμμένο μέχρι την 8η Ιανουαρίου 2013 ( διαδικασία που επιτυχώς ολοκλήρωσαν 41 Δήμοι της χώρας και έλαβαν 250 εκατομμ. ευρώ)  ο κ. Τσουκαλάς αφού αρχικά είπε ότι αυτό αφορά όσους Δήμους έχουν αιτηθεί δάνειο (!) για την κάλυψη των ποσών αυτών, στη συνέχεια δήλωσε ότι την σχετική εγκύκλιο ο Δήμος Ρόδου την παρέλαβε στις 3 Ιανουαρίου και αμέσως μετά δήλωσε ότι από χθες (!) το είχε έτοιμο και σήμερα θα υπογράψει το σχετικό σύμφωνο και θα το αποστείλει στο Υπουργείο Εσωτερικών !   
Με λίγα λόγια, όποιος κατάλαβε τι είπε ο κ. Τσουκαλάς, κερδίζει extra έκπτωση και επί των επόμενων κλήσεων του. 

Η αλήθεια για την σημερινή δημοτική αρχή είναι παντελώς άγνωστη έννοια και την αποφεύγει τόσο μεθοδικά που πλέον επιτρέπεται σε όλους μας να κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Σκέψεις σχετικά με το τι πραγματικά υπηρετούν. Γιατί με τόση αφοσίωση στο ψέμα, το συμφέρον αυτού του τόπου δεν το υπηρετούν μετά βεβαιότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/