Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΑΜΕ: Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική η στάση της πλειοψηφίας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.


Ανακοίνωση για τη στάση της πλειοψηφίας στη Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

Καταγγέλουμε στους εργαζόμενους της Ρόδου την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική στάση της πλειοψηφίας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου.

Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις λίβελους κατά του ΠΑΜΕ και την ονομαστική κατασυκοφάντηση στελεχών του, η πλειοψηφία της Διοίκησης του Σωματείου,  εισηγείται στο Διοικητικό Συμβούλιο που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 29 Αυγούστου, την αποπομπή του συναδέλφου Κώστα Γιαννόπουλου από το Σωματείο για 6 μήνες με τη χαλκευμένη κατηγορία της αντισυνδικαλιστικής συμπεριφοράς!

Η κατηγορία αυτή θυμίζει την παλιά παροιμία: Αντί να βογκάει ο γάιδαρος, βογκάει το σαμάρι! Αν πρέπει κάποιος να κατηγορηθεί για αντισυνδικαλιστική συμπεριφορά  και δράση ενάντια στους σκοπούς του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι σύσσωμη η πλειοψηφία της Διοίκησης του, που υπέγραψε στα μουλωχτά συλλογική σύμβαση με μειώσεις μισθών χωρίς καν απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου!

Η συγκεκριμένη πλειοψηφία που λειτουργεί πραγματικά σα μοχλός της εργοδοσίας  μέσα στο εργατικό κίνημα, μέσα στα ξενοδοχεία, αφού έλυσε τα χέρια των μεγαλοξενοδόχων με την υπογραφή της κατάπτυστης συλλογικής σύμβασης, θέλει τώρα να ξεμπερδεύει και με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που αποκαλύπτει το ρόλο της και βάζει εμπόδια στην εφαρμογή της πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης και των εργοδοτών, ειδικά σε μια περίοδο που έρχεται νέα θύελλα αντιλαϊκών μέτρων, που είναι ανάγκη ο λαός να σηκώσει κεφάλι, να δείξει το μπόι του στους δυνάστες του.

Η πρόθεση της πλειοψηφίας να αποπέμψει το συνάδελφο Κώστα Γιαννόπουλο από το Σωματείο δεν έρχεται από το πουθενά. Είναι επεξεργασμένη, κατά παραγγελία της εργοδοσίας, και συντονισμένη με την τακτική της εργοδοτικής πλειοψηφίας στην Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Καλούμε τα σωματεία, τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, να μην επιτρέψουν στις δυνάμεις της υποταγής να απονευρώσουν το εργατικό κίνημα από τους ταξικούς συνδικαλιστές.

Να πάρουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι την κατάσταση στα χέρια τους και με μαζικές διαδικασίες να ξεφορτωθούν την εργοδοτική πλειοψηφία.


Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/