Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Η Παραδοσιακή Ορχήστρα και Χορωδία του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκε το Σχολείο Καλών Τεχνών και Αθλητισμού στα Μούγλα της Τουρκίας.


Μουσικό Σχολείο Ρόδου
Τηλ. 2241065651-2241067850    

25-04-2012


Δελτίο Τύπου

                Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, πέραν της συνεργασίας του με το Πρότυπο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης της Αθήνας καρπός της οποίας ήταν η εξαιρετικά επιτυχημένη συναυλία κλασσικής- ευρωπαϊκής μουσικής που έγινε το Σαββάτο 31 Μαρτίου, συνεχίζει τις δράσεις και τις συνεργασίες του στον τομέα και της παραδοσιακής μουσικής.
               
Από την  Τετάρτη 4 Απριλίου έως το Σάββατο 7 Απριλίου η Παραδοσιακή Ορχήστρα και Χορωδία του Σχολείου μας επισκέφθηκε το Σχολείο Καλών Τεχνών και Αθλητισμού στα Μούγλα της Τουρκίας στα πλαίσια τελετής αδελφοποίησης και ανταλλαγής στοιχείων μουσικής και πολιτισμού με τους υπεύθυνους καθηγητές κ. Παραγιό Γιώργο, κ. Αναστασιάδη Ηλία, κ. Παππούλη Διονυσία, κ. Μάστορα Ματίνα καθώς και τη διευθύντρια του Σχολείου κ. Τσιμπούρη Θεοδώρα.

Από την Τετάρτη 25-4-2012 μαθητές και καθηγητές του Σχολείου Καλών Τεχνών και Αθλητισμού βρίσκονται στην πόλη μας και θα ακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα επισκέψεων και ξεναγήσεων με σκοπό να την γνωριμία τους με την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πρόβες και μαθήματα στο χώρο του Σχολείου μας ώστε να παρουσιαστεί η κοινή συναυλία μας:


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18:00, σας προσκαλούμε στην κοινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με το σχολείο Καλών Τεχνών και Αθλητισμού στις Πηγές Καλλιθέας σε ένα αντάμωμα παραδοσιακών μελωδιών.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους τους φίλους της παράδοσης.

              Οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με την καθιερωμένη συναυλία ατομικών οργάνων των μαθητών, την τελική εκδήλωση με συμμετοχή όλων των Μουσικών συνόλων και θα ολοκληρωθούν με το καθιερωμένο πλέον 3ο Φεστιβάλ Συγκροτημάτων Σύγχρονης Μουσικής Δημιουργίας στο τέλος Ιουνίου.

Εκ της Διευθύνσεως του Μουσικού Σχολείου Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

Dj news: http://fanenos.blogspot.com/

ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/