Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Η Ελλάδα είναι πλέον παρούσα στα μεγαλύτερα συνέδρια κρουαζιέρας παγκοσμίως!!


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                             22/04/2012

Τη σημασία της κρουαζιέρας και του θρησκευτικού-προσκυνηματικού τουρισμού για την οικονομική ανάπτυξη της Πάτμου και την προσέλκυση επισκεπτών ανέδειξε σε ομιλία του στο νησί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.
Ο υποψήφιος Δωδεκανήσιος Βουλευτής  ανέλυσε τη στρατηγική που χάραξε για τους καίριους αυτούς τομείς του ελληνικού τουρισμού όταν ανέλαβε τα κυβερνητικά του καθήκοντα πριν από 22 μήνες και τόνισε ότι μπήκαν οι βάσεις για να γίνει η χώρα μας ανταγωνιστική στην παγκόσμια τουριστική αγορά.
Ειδικότερα ο κ.Νικητιάδης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι πλέον παρούσα στα μεγαλύτερα συνέδρια κρουαζιέρας παγκοσμίως καθώς είναι ο πρώτος  Έλληνας Υφυπουργός που παραβρέθηκε, και μάλιστα ως κεντρικός ομιλητής, στα συνέδρια του Μαϊάμι, των Καννών και της Κωνσταντινούπολης. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα που δόθηκε για την άρση του καμποτάζ προκειμένου τα νησιά μας να γίνουν κορυφαίος παγκόσμιος προορισμός. Ο κ.Νικητιάδης υπογράμμισε ότι με σωστές κινήσεις όπως η κατασκευή προβλητών και μαρίνων η κρουαζιέρα μπορεί να «απογειώσει» τον ελληνικό τουρισμό  .
Ο υποψήφιος Δωδεκανήσιος Βουλευτής  χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας τον θρησκευτικό-προσκυνηματικό τουρισμό για την Πάτμο και επισήμανε ότι πρέπει να γίνει στοχευμένη προβολή ώστε  να γίνει γνωστό σε κάθε γωνιά της γης ότι είναι το νησί όπου γράφτηκε η Αποκάλυψη. Ο κ.Νικητιάδης αναφέρθηκε στη σοβαρή δουλειά που έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εκκλησία για την καταγραφή 300 θρησκευτικών μνημείων σε ολόκληρη τη χώρα και την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Τ.
Τέλος ο κ.Νικητιάδης μίλησε και για τα διακυβεύματα των εκλογών από το αποτέλεσμα των οποίων θα εξαρτηθεί  το αν θα πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη θέση γιατί παρόλα τα λάθη που έκανε είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/