Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Στόχος του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. είναι να αποκλείσουν τις ανερχόμενες πολιτικές δυνάμεις από το δημόσιο διάλογο.


Με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στο θέμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, ο εκπρόσωπος Τύπου  της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
          Ξεκάθαρα από την Τρίτη 24 Απριλίου είχαμε καταγγείλει την “κοκορομαχία” των δύο άλλοτε κραταιών κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για το θέμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι στόχος τους είναι να αποκλείσουν τις ανερχόμενες πολιτικές δυνάμεις από το δημόσιο διάλογο.
          Παράλληλα, είχαμε καλέσει τις ανερχόμενες πολιτικές δυνάμεις που είχαν εκπροσώπους στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να προχωρήσουν μόνες τους σε τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, χωρίς τη συμμετοχή των δύο μονομάχων του παρελθόντος, που τορπιλίζουν το debate.
          Σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά και προσεταιρισμού κάποιων πρόθυμων συνομιλητών του, απέστειλε επιστολή προς συγκεκριμένους πολιτικούς αρχηγούς, ζητώντας τους να προχωρήσουν εκείνοι-οι “εκλεκτοί”-σε τηλεοπτική αναμέτρηση.                  
          Ο κ. Βενιζέλος παραβιάζοντας κάθε παράδοση, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από το 2000 κι έπειτα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, απέκλεισε την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, τη μόνη φωνή που φοβάται γιατί του υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία την απόλυτη υποχώρηση ιδεών που έχει επιβάλλει ο ίδιος με τη σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σ' ένα τεράστιο προοδευτικό λαϊκό κίνημα.
          Δεν μας εκπλήσσει η στάση του. Έχουμε καθημερινά πλείστα δείγματα της νοοτροπίας που τους διακρίνει.
          Ελπίζουμε η λογική των αποκλεισμών που διακρίνει τη σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να μη βρει πρόθυμους υποστηρικτές στο φάσμα και των άλλων πολιτικών δυνάμεων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/