Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στα visa centers το Δ.Σ του τοπικού ΕΒΕΔ (παράρτημα Κω)


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                24/04/2012
Την ουσιαστική και διαρκή συνεργασία του ΕΒΕΔ, παράρτημα Κω, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη επιβεβαίωσε η χθεσινή συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα στα γραφεία του ΕΒΕΔ, έπειτα από πρωτοβουλία του κ.Νικητιάδη, με θέμα τη συνέχιση της τουριστικής ανάπτυξης στην Κω και στα άλλα νησιά. Όλα τα μέλη του Δ.Σ του τοπικού ΕΒΕΔ που τοποθετήθηκαν κατά τη συνάντηση εξήραν τη συμβολή του κ. Νικητιάδη σε καίρια θέματα όπως τα visa centers, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, η κρουαζιέρα και ζήτησαν να συνεχιστεί ακόμη περισσότερο η συνεργασία τους.
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Χαλκιδιός καλωσόρισε τον κ. Νικητιάδη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές, κάτι που όπως είπε θεωρεί δεδομένο. Καλή επιτυχία ευχήθηκαν στον Υποψήφιο Δωδεκανήσιο  Βουλευτή και τα υπόλοιπα μέλη τα οποία έθεσαν το καθένα και ένα ξεχωριστό θέμα προς συζήτηση.
Κατά την τοποθέτησή του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ενημέρωσε το Δ.Σ του τοπικού ΕΒΕΔ για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στα visa centers δεδομένου ότι  λειτουργούν ήδη σε Αττάλεια και Αλικαρνασσό ενώ συντόμως θα λειτουργήσουν και σε Μούγλα, Σμύρνη, Αϊβαλή και Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε και σε όλες τις πρόσφατες κινήσεις που έχουν γίνει για την κρουαζιέρα και τις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους καθώς πρόκειται για τομείς που μπορούν εκτινάξουν τον τουρισμό στα νησιά μας.
Σε άλλη συνάντηση που ακολούθησε,  ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού πραγματοποίησε ουσιαστική συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγών και κτηνοτρόφων της Κω οι οποίοι του ανέπτυξαν τα σημαντικά επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Νικητιάδης από την πλευρά του ανέλυσε τη σημασία που θα είχε η υπογραφή τοπικού συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των παραγωγών, κτηνοτρόφων και της Ένωσης ξενοδόχων Κω. Μία τέτοια συνεργασία υπογράμμισε ο κ. Νικητιάδης θα απέφερε κέρδη για όλους και θα βοηθούσε στη βελτίωση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/