Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δραστηριότητα υποψηφίων Βουλευτών ΚΚΕ


Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ το Σαββατοκύριακο που πέρασε καθώς και σήμερα το πρωί, περιόδευσαν σε χώρους δουλειάς, σε όλη τη Δωδεκάνησο και συζητούν με τους εργαζόμενους για τις θέσεις του Κόμματος και τη διέξοδο από την καπιταλιστική κρίση που προτείνει το ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:  Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Γιαννόπουλος μαζί  περιόδευσε στα χωριά Αρχάγγελο και Μάσσαρι και Μαλώνα μαζί με στελέχη της Ν.Ε του ΚΚΕ.
Στη διάρκεια της περιοδείας έγιναν επισκέψεις στα καφενεία των χωριών και στις γειτονιές όπου ο Υποψήφιος Βουλευτής κάλεσε τους εργαζόμενους και τους αγρότες να ψηφίσουν το ΚΚΕ για να ισχυροποιηθεί το εργατικό κίνημα και να παλέψει από ισχυρότερες θέσεις την νέα θύελλα που ετοιμάζουν μετά τις εκλογές.    Συζήτησε για την ανεργία, την κατάργηση ων συλλογικών συμβάσεων από τους μεγαλοξενοδόχους, τους μισθούς πείνας των 410 ευρώ που ετοιμάζονται να επιβάλλουν με τις πλάτες των κυβερνήσεων του ευρωμονόδρομου που θα προκύψουν μετά τις εκλογές.
Επισήμανε ότι η πρόταση διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ είναι η μόνη ξεκάθαρη για να σωθούν από την βαρβαρότητα του καπιταλισμού η εργατική Τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι αγρότες, τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Σημείωσε ότι το ΚΚΕ είναι το μοναδικό Κόμμα που επαληθεύτηκε στα όσα έλεγε διαχρονικά, το Κόμμα που έχει την μοναδική πρόταση διεξόδου από την κρίση του καπιταλισμού. 
Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ Τάκης Πότσος το Σαββατοκύριακο περιόδευσε στα χωριά του Διαμερίσματος Πεταλούδων και συζήτησε με τους κατοίκους.  Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στις θέσεις του ΚΚΕ, την συνέπεια του, την πρωτοπορία του και την μαχητικότητα του στους αγώνες των εργαζομένων.
 Η υποψήφια Γιαννέζου Αθανασία  το Σάββατο περιόδευσε στο χωριό Κρητηνία μαζί με στελέχη του Κόμματος και συζήτησε με τους κατοίκους. Την Κυριακή το πρωί επίσης περιόδευσε με στελέχη του Κόμματος στις εργατικές κατοικίες του Αγ. Νικολάου. Σήμερα Δευτέρα περιόδευσε με στελέχη του Κόμματος στο Εμπορικό κέντρο Φώκιαλη, συζήτησε με τους εργαζόμενους, τους καταστηματάρχες, τους ελεύθερους επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ανέλυσε την πρόταση του ΚΚΕ για την λαϊκή οικονομία, που περιλαμβάνει την πρόταση του Κόμματος για τους επαγγελματοβιοτέχνες και τους αυτοαπασχολούμενους που θίγονται από τα κάθε είδους χαράτσια, την αβάσταχτη φορολογία και τον άνισο ανταγωνισμό των πολυεθνικών μεγαθηρίων που επιβλήθηκε λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ε.Ε και ΟΝΕ και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα.
Η υποψήφια Βουλευτής Μαρία Χατζηγιάννη περιόδευσε το Σαββατοκύριακο στην Κάρπαθο και συζήτησε με τους κατοίκους. Από την επαφή και τη συζήτηση με τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα του Νησιού προέκυψε ότι υπάρχει οξυμένο πρόβλημα στο θέμα της Υγείας και το γεγονός ότι δεν υπάρχει Νοσοκομείο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες Υγείας των κατοίκων. Οι κάτοικοι επισήμαναν ότι η ανεργία των νέων επίσης αποτελεί το κυρίαρχο πρόβλημα στην Κάρπαθο.
Η υποψήφια Βουλευτής κάλεσε τους κατοίκους της Καρπάθου, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να στηρίξουν το ΚΚΕ το οποίο έδωσε αγώνες για το θέμα Υγείας στην Κάρπαθο και με επερωτήσεις στην Βουλή συνέβαλλε στην ανάδειξη του. Επισήμανε ότι τα μέτρα περιορισμού των δαπανών για την Υγεία είναι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της «Ατζέντας 2020» που αποφάσισαν η Ε.Ε και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου για την ενίσχυση, μέσα από τις περικοπές των κοινωνικών δαπανών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των τραπεζιτών σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
Για την ανεργία επισήμανε ότι είναι σύμφυτη με τον καπιταλισμό, και η εξάλειψή της είναι κατορθωτή μόνο μέσα από το πρόγραμμα του ΚΚΕ  για την λαϊκή οικονομία που η παραγωγή θα γίνεται με βάση τις ανάγκες του λαού και όχι για το κέρδος των καπιταλιστών που μεγαλώνει όσο υπάρχει η ανεργία στους εργαζόμενους.
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Β. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Η υποψήφιοι Βουλευτές Κική Μακρή και Βασίλης Σακελλαρίου περιόδευσαν το Σαββατοκύριακο στα χωριά Κέφαλο, Καρδάμαινα και Αντιμάχεια  και συζήτησαν με τους κατοίκους. Σήμερα το πρωί περιόδευσαν στις Τράπεζες όπου και έγινε πλατειά συζήτηση με τους εργαζόμενους.

Ρόδος   22 Απρίλη 2012
Η Επιτροπή Τύπου και ΜΜΕ της Ν.Ε νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ

      Διεύθυνση: Αγ Ιωάννη 12,
      85 100 Ρόδος
     Τηλ. 22410-35460  FAX 22410-35900                    
     e-mail:  kke_nedod@yahoo.com                                                                                                                                                  
………………………………………
Τηλέφωνα επικοινωνίας των υποψηφίων Βουλευτών του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα για τα ΜΜΕ


Γιαννέζου Αθανασία 6977246508            (Ρόδος)

Γιαννόπουλος Κώστας 6970157377       (Ρόδος)

Μακρή Κική  6974642658              (Κω)

Πότσος Τάκης          6932361315             (Ρόδος)

Σακελλαρίου Βασίλης         6978558214             (Κω)

Χατζηγιάννη Μαρία  6981872728             (Ρόδος)

Χούλης Σάκελλάρης            6978936347             (Κάλυμνος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/