Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Κατατέθηκαν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρ. Συμ. των εργαζομένων στην Περ. Αττικής

Κατατέθηκαν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο ΥΣ των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, Ενημέρωση εκ νέου για την πραγματοποίηση της Γενικής μας Συνέλευσης, Χορήγηση κόμβων για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 9ης Ιουνίου 2020

Αθήνα 7 – 6 -2021
Αρ. Πρωτ.: 112

Κατατέθηκαν αποσύρσεις υποψηφιοτήτων από τις Εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής
Στο καλέσμα του Διοικητικού Συμβουλίου για απόσυρση των υποψηφιοτήτων από τις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των εργαζομένων στην Περιφέρεια Αττικής, έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα η πλειοψηφία των υποψηφίων.
Υλοποιώντας τις σχετικές ομόφωνες αποφάσεις όλων των συνδικαλιστικών οργάνων (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ) έχει καταθέσει μέχρι σήμερα τις σχετικές δηλώσεις απόσυρσης υποψηφιότητας και μη συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες με ηλεκτρονική ψηφοφορία την 15η Ιουνίου 2021, το σύνολο των υποψηφίων των συνδυασμών «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», καθώς και υποψήφιος της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».
Χαιρετίζουμε αυτούς τους συναδέλφους – υποψηφίους και ευελπιστούμε ότι τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσουν όχι μόνο αυτοί που έχουν εκφράσει ανάλογη πρόθεση, αλλά και οι υπόλοιποι, σεβόμενοι τις παραπάνω αναφερόμενες ομόφωνες αποφάσεις των δημοκρατικά εκλεγμένων συνδικαλιστικών οργάνων (ΣΥΠΑ, ΟΣΥΑΠΕ, ΑΔΕΔΥ).
Τους καλούμε να γυρίσουν την πλάτη σε εμμονικές μειοψηφικές τοποθετήσεις που διατυπώνονται με προκλητικό και υβριστικό τρόπο προσβάλλοντας την κοινή λογική και αναγνωρίζουν ως «νόμιμα» και «δημοκρατικά» εκλεγμένο μόνο τον περιφερειάρχη και τις αποφάσεις του… με τις οποίες ευθυγραμμίζονται.
Όλοι οι υποψήφιοι που αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους τάσσονται κατά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας όχι γιατί είναι «φοβικοί» με την τεχνολογία, αλλά γιατί αντιλαμβάνονται τις σκοπιμότητες, που υπηρετούνται με αυτήν, αντιλαμβάνονται την προσπάθεια εφαρμογής των ρυθμίσεων του αντεργατικού εκτρώματος Χατζηδάκη, που εκτός των άλλων βάζουν στο γύψο τις συλλογικές διαδικασίες και την ζωντανή επαφή των εργαζομένων. Στέκονται απέναντι στην προσπάθεια επιβολής διαβλητών διαδικασιών και αντιδημοκρατικών πρακτικών, απέναντι στην αυθαίρετη και «μονομερή» αλλαγή των όρων διεξαγωγής των διαδικασιών.
Η ζωντανή συζήτηση, η επαφή, η αντιπαράθεση και κριτική μεταξύ των εργαζομένων, η απαίτηση για ανεπηρέαστη έκφραση της βούλησης των εργαζομένων αποτελούν βασικά στοιχεία της δημοκρατικής λειτουργίας.
ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αποτελεί μονόδρομο για την Διοίκηση να αποδεχτεί τις αποσύρσεις των υποψηφιοτήτων, να ανακαλέσει την απόφαση για ηλεκτρονική ψηφοφορία και να προχωρήσει σε εκλογές δια ζώσης.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
Φροντίζουμε για τη ζωή μας, για τα δικαιώματά μας. Απαντάμε ενωτικά, αποφασιστικά, συλλογικά και μαζικά στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία.
Δεν συναινούμε σε καμία προσπάθεια παρέμβασης στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Συμμετέχουμε μαζικά στην Γενική απεργία στις 10 Ιούνη
Αποσύρουμε τις υποψηφιότητες – Απέχουμε από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ενημέρωση εκ νέου για την πραγματοποίηση της Γενικής μας Συνέλευσης

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


Αθήνα 7- 6 -2021
Αρ. Πρωτ.: 114

Προς
Περιφερειάρχη Αττικής
κ. Γιώργο Πατούλη
Θέμα: Ενημέρωση εκ νέου για την πραγματοποίηση της Γενικής μας Συνέλευσης.
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από τις 28/5/2021 (έγγραφο με αριθμό 90.21) η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, στις 8.30 πμ. σε υπαίθριο χώρο, με την τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων και όλων των μέσων προστασίας.

Κοιν/ση
Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ


Αθήνα, 8/6/2021
Αρ. Πρωτ.: 115

Προς:
τον Πρόεδρο του
Περιφερειακού Συμβουλίου
κο Θεοδωρόπουλο Χρήστο
Θέμα: Χορήγηση κόμβων για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 9ης Ιουνίου 2020.

κ Πρόεδρε
Δεδομένου ότι σας έχουν κατατεθεί αιτήματα για προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση του θέματος σχετικά με την απόφαση Περιφερειάρχη για διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης αιρετών μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια με ηλεκτρονική ψηφοφορία και την άρνηση παραχώρησης χώρου στο Πεδίον Άρεως για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας και προκειμένου να έχουμε δυνατότητα παρέμβασης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρακαλούμε όπως μας εξασφαλίσετε κόμβους για τους παρακάτω εκπροσώπους:
· Πανουτσάκου Βέτα (Πρόεδρος ΣΥΠΑ)
· άλλους δύο εκπροσώπους του Συλλόγου μας και
· από έναν εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ, της ΟΛΜΕ και της ΟΕΝΓΕ ως αντιπροσώπους των συνδικαλιστικών οργάνων, που έχουν εκφράσει και μάλιστα ομόφωνα την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή των εκλογών για τα ΥΣ κλπ με ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας στείλουμε τα σχετικά mail και αναμένουμε την σχετική ενημέρωσή μας και δυνατότητα παρέμβασης κατά την συζήτηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΒΕΤΑ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/