Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: 142.750 ευρώ για ετήσιες μισθοδοσίες αυλικών, η ανάπτυξη ήρθε

Ρόδος 22.06.21

ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: 142.750 ευρώ για ετήσιες μισθοδοσίες αυλικών, η ανάπτυξη ήρθε
Απορίες ερωτηματικά και δυσαρέσκεια προκαλεί η είδηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα από τον Sky και αφορά τον αναπτυξιακό οργανισμό της ΠΝΑΙ και ειδικότερα τις αμοιβές των μελών του διοικητικού συμβουλίου του.
Το ύψος των αμοιβών τεσσάρων στελεχών συνολικά φθάνει τα 142.750 ευρώ, όπως αναφέρεται στο πρακτικό που έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια με τον αριθμό ΑΔΑ: 9Δ4646ΜΧΞ4-ΖΦΠ, σε μια εποχή που οι οικονομικές συνέπειες από την πανδημία δεν έχουν αντιμετωπιστεί.
Οι ιδιοκτήτες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων συνεχίζουν να είναι σε δεινή θέση, αφού καλούνται να πληρώσουν ένα βουνό υποχρεώσεων και μένουν εμβρόντητοι με τον τρόπο που γίνεται η διαχείριση του δημοσίου χρήματος.
Αντί της μέριμνας για τις επιχειρήσεις δηλαδή και την εφαρμογή νέου προγράμματος στήριξης αυτών, χιλιάδες ευρώ δαπανώνται για αμοιβές των εκλεκτών, της περιφερειακής αρχής .
Τελικά το λεφτό-δενδρο υπάρχει αλλά αποκλειστικά για τους κολλητούς που σταθερά στηρίζουν, επαινούν και χειροκροτούν .
Αυτά γίνονται από μια περιφερειακή αρχή που λοιδόρησε το παλαιό και έκανε σημαία της το νέο που θα έφερνε. Όμως το νέο ουδεμία διαφορά από το παλαιό έχει.
Είναι πρωτόγνωρο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού ταυτόχρονα να γίνονται και συντονιστές διευθύνσεων μετά αμοιβής. Αυτό σημαίνει πως οι ίδιοι θα καλούνται κάθε φορά να αποφασίζουν και να εγκρίνουν επί των δικών τους εισηγήσεων;
Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει.
Θυμίζουμε πως και από το Βήμα της Βουλής ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης κάνοντας αναφορά στο ταμείο ανάκαμψης είπε ότι τα χρήματα είναι λίγα αλλά πολλά για τους λίγους κάτι ταιριάζει απόλυτα στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Δεν σταματούν τελικά οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η περιφερειακή αρχή.
Μόνο που η κοινωνία βαρέθηκε την αυτοδιαφήμιση την πρόκληση, την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και την στήριξη των εκλεκτών – αυλικών με χρήματα που θα έπρεπε να διατίθενται για έργα και δράσεις που αφορούν αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/