Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΦΟ. Δ. Σ. Α. Νοτίου Αιγαίου :Έμμισθοι Ειδικοί Σύμβουλοι με "τεχνοκρατικά προσόντα"... οδηγού απορριμματοφόρου....

"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ροδος 30.6.21

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΦΟ. Δ. Σ. Α. Νοτίου Αιγαίου :Έμμισθοι Ειδικοί Σύμβουλοι με "τεχνοκρατικά προσόντα"... οδηγού απορριμματοφόρου.... και 33εκ ευρώ για νέους συνεργάτες... 
 ενώ απόβλητα και σκουπίδια κάνουν... "πάρτυ"!

Η πρόσφατη συνεδρίαση - δια περιφοράς δηλ. χωρίς διάλογο και τις απαιτούμενες εξηγήσεις στην θεματολογία της Ημερήσιας Διάταξης - της Οικονομικής Επιτροπής της Π. Ν. Α. και η έγκριση με τους ψήφους της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου της Προγραμματικης σύμβασης αξίας 33εκ ευρώ μεταξύ Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ. Δ. ΣΑ.) Ν. Αιγαίου δημιουργεί πολλά ερωτηματα και προκαλεί την κοινωνία και όσους υπηρετουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Θυμίζουμε ότι στο ΦΟ.Σ. Δ. Α. Νότιου Αιγαίου και στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου επικεφαλής είναι το ίδιο πρόσωπο... Ο κ. Χατζημάρκος.
Η Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου περιφρόνησε το δημοκρατικό διάλογο και τη διαφανή και αναλυτική συζήτηση που απαιτείται για θέματα που αφορούν την διαχείριση 33εκ ευρώ!Στα υποέργα αυτής της προγγραμματικης συμβάσης ενεταξε να προσληφθουν... νέοι σύμβουλοι.... την ώρα που η κοινωνία υποφέρει και οικογένειες δεν έχουν χρήματα για να ζήσουν!
Στη λειτουργία του φορέα έχει ήδη προσληφθεί ως εμμισθος σύμβουλος - με απόφαση Χατζημαρκου-πρώην δήμαρχος που δεν διαθέτει το παραμικρό επιστημονικό προσόν και προσφατα προεταξε σε δηλώσεις του ότι έχει γνώσεις για τη διαχειριση αποβλήτων διότι.. έκανε τον οδηγό του απορριματοφορου στο Δήμο του που όμως .. εξακολουθεί να έχει πρόβλημα με την διαχείριση των αποβλήτων!
Οι αναθέσεις και σε άλλους συμβούλους καλά κρατούν στο ΦΟ. Δ. Σ. Α.... αλλά ουσιαστικό έργο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα!
Την ίδια ώρα γεννιούνται απορίες για την υπολειτουργια του Κέντρου Διαλογης Ανακυκλωσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) στο νησί της Ροδου...... όπου εδώ και αρκετές ημέρες τα σκουπίδια κάνουν "πάρτυ "!
Όλοι συμφωνούμε ότι ο ΦΟ. Δ. Σ. Α. Νότιου Αιγαίου πρέπει να λειτουργήσει σωστά.... όμως οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν και εκεί... "βόλεμα" φίλων με δημόσιο χρήμα και τα αναγκαία έργα να καθυστερούν!
Οι διοικούντες ας γνωστοποιησουν τον προγραμματισμό και τις ενεργειες τους και να δώσουν εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση τους στην κοινωνία μας που υποφέρει και στο σύνολο των αυτοδιοικητικών εκπροσώπων !
Άλλωστε από εταιρείες και αμοιβομενους συμβούλους με δημόσιο χρήμα η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου μάλλον είναι..... "Πρωταθλήτρια"..... Από ουσιαστικες αναπτυξιακες δράσεις... " ουραγός"!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου" - Περιφερειακος Σύμβουλος Ν. Αιγαίου - Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/