Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Απάντηση στον ΦΟΔΣΑ: ΄Οσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Ρόδος, 30 Ιουνίου 2021

ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: ΄Οσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πως η περιφερειακή αρχή δια ανακοινώσεως, δεν απάντησε στα ερωτήματα που έθεσε το ΜέΡΑ 25.
Πέραν των «πράσινων» λεπτομερειών, ουδεμία απάντηση έδωσε στο ερώτημα που αφορούσε, τους λόγους που για ένα τόσο σημαντικό θέμα η Οικονομική Επιτροπή συνεδρίασε δια περιφοράς.
Σημειώνεται πως δεν δόθηκε το περιθώριο στα μέλη των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που μετέχουν στην οικονομική επιτροπή να τοποθετηθούν και να κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις επί του θέματος, σε μια συνεδρίαση δια ζώσης ή έστω μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom .
Είναι γνωστό στη διοίκηση και τα στελέχη του ΦΟΔΣΑ ότι η αντιπολίτευση στην οικονομική επιτροπή δεν ψήφισε την πρόταση για την οποία τόσο κόπτονται, γιατί δεν υπήρχε καμία μελέτη για τις συγκεκριμένες δράσεις ;
Ασχετοσύνη είναι να μην γνωρίζουν ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι προέρχονται από έναν κουμπαρά, στον οποίο συνεισφέρει κάθε κράτος μέλος της ΕΕ, ανάλογα με το ύψος του ΑΕΠ του.
Και πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα είναι συγχρηματοδοτούμενα. Ως εκ τούτου ένα μεγάλο μέρος και αυτών των δράσεων, προέρχονται από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων .
Η παραδοχή πως η προγραμματική σύμβαση προβλέπει την τεχνική στήριξη από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου απλά επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι, στον ΦΟΔΣΑ δεν υπάρχει η τεχνογνωσία αλλά και οι απαραίτητες υπηρεσίες ώστε να ωριμάσουν κάποια έργα.
Για αυτό ο δήμαρχος της Νάξου δικαίως ζήτησε να εξαιρεθεί ο Δήμος του από το άρθρο 93 διότι οι τεχνικές του υπηρεσίες έχουν ωριμάσει έργα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.
Επιπλέον είναι πρωτόγνωρο το νεοσύστατο γραφείο τύπου του ΦΟΔΣΑ άμεσα να υιοθετεί την τακτική όλων αυτών, που όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο να επαναφέρουν τη συζήτηση στο πρώτο εξάμηνο του 2015.
Και αφού κόπτονται για τις τράπεζες ας αναρωτηθούν ποιοι είναι οι λόγοι, που οδήγησαν στο κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.
Να αναρωτηθούν αν το κλείσιμο της οφείλεται σε υπέρογκα δάνεια που πήραν κάποιοι με αποτέλεσμα, οι απλοί καταθέτες να χάσουν σε μια βραδιά τα μερίσματα τους.

ΥΓ.
Θα απαντήσει η περιφερειακή αρχή για το λόγο για τον οποίο διακόπηκε ο διαγωνισμός, για τα rapid test και πόσες εταιρείες πήραν μέρος μέχρι την ώρα που αποφασίστηκε η ματαίωση του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/