Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΑΚΗ ΠΟΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Απάντηση Τάκη Πότσου, δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ρόδου στα «περί συντονισμένης εχθρότητας και κοινού μετώπου της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου»
Ο Ροδιακός λαός γνωρίζει ποιοι έχουν συντονισμένο και κοινό μέτωπο ενάντια στα δικαιώματά του, ποιοι με συντονισμένη εχθρότητα επιτίθενται στο βιοτικό του επίπεδο, υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες για υγεία, παιδεία, ασφάλιση, εργασία.
Γνωρίζει ποια πολιτική τον έχει εξοντώσει, πολιτική στην οποία όχι μόνο δεν αντιστέκεται η σημερινή δημοτική αρχή, αλλά την ακολουθεί και την εφαρμόζει, συνεπικουρούμενη από τις υπόλοιπες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.
Το τσουβάλιασμα όλων των παρατάξεων της μειοψηφίας, φερόμενη από διάφορους, ως κοινή πολιτική στάση απέναντι στη δημοτική αρχή, όχι μόνο θολώνει τα νερά, αλλά γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί και ως άλλοθι για την άσκηση ακόμα σκληρότερης πολιτικής απέναντι στο Ροδιακό λαό, ρίχνοντας στις πλάτες του όλα τα βάρη της υποχρηματοδότησης από το κράτος, των ιδιωτικοποιήσεων και της εμπορευματοποίησης των υπηρεσιών του δήμου.
Η ειδική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που προβλέπεται από το νόμο, για την προβολή του έργου των καλλικρατικών δήμων, στο οποίο ενσωματώνεται όλη η σκληρή ευρωενωσιακή και κυβερνητική πολιτική, δεν προσβλέπει σε ουσιαστικό διάλογο και συζήτηση, αλλά αντίθετα παίρνονται όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε μέσα σε πανηγυρικό χαρακτήρα, να δίνεται η εντύπωση ότι, όλα είναι καλά, την ίδια στιγμή που όλος ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους. Κουβέντα δεν χωρά στις φιέστες σας για τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο λαός μας και έχει τις ρίζες της στις πολιτικές που υλοποιεί και η δημοτική αρχή. Πολιτικές που ωφελούν και ανοίγουν δρόμους σε ντόπια και ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα και κεφάλαια, με τη στήριξη των υπόλοιπων παρατάξεων, παρά τις επί μέρους επιφυλάξεις τους.
Είναι ξεκάθαρο ότι συγκαλύπτετε και στηρίζετε τις αντιλαϊκές πολιτικές. Κατευθύνετε και διοικείτε τον Δήμο σαν το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας. Μαζί προωθείτε τον αποπροσανατολισμό και την παραπλάνηση του λαού. Τις ιδιωτικοποιήσεις, την ανταποδοτικότητα και την αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων. Αυτά ωραιοποιείτε με τις φιέστες σας, για να ανεχτεί ως «αναπόφευκτο» ο Ροδιακός λαός τις συνέπειες της πολιτικής σας.
Ο Ροδιακός λαός, δεν πρέπει να παγιδεύεται στις υποσχέσεις ότι η ζωή του θα γίνει καλύτερη στο δρόμο που ακολουθεί η σημερινή δημοτική αρχή και στηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι υπόλοιπες παρατάξεις. Είναι αυτός που γεννά τα καθημερινά του προβλήματα και ο δρόμος αυτός πρέπει να αλλάξει, για να μπορέσει να ζήσει καλύτερα. Χρειάζεται λαϊκό κίνημα που θα παλεύει για ενίσχυση της επιχορήγησης από τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να ανακουφισθεί με επείγοντα μέτρα η λαϊκή οικογένεια. Για να γίνουν προσλήψεις ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των υπηρεσιών, να μπει φρένο στις ιδιωτικοποιήσεις και να σταματήσει η επιχειρηματική δράση σε τομείς όπως της υγείας, της παιδείας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πρόνοιας.
Ρόδος 3/3/2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/