Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Το ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος διοργανώνει στις 26 και 27 Μαρτίου, ιστορικό περίπατο στη Λέρο

Τ.Ε. Ν. Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Τομεακή Επιτροπή Δωδεκανήσου του ΚΚΕ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για τα 100 χρόνια του Κόμματος διοργανώνει στις 26 και 27 Μαρτίου, ιστορικό περίπατο στη Λέρο, με σκοπό τη  γνωριμία με την πραγματική ιστορία του εργατικού και επαναστατικού κινήματος, την ανάδειξη των τόπων εξορίας και μαρτυρίων, όπου χιλιάδες αγωνιστές και κομμουνιστές στάθηκαν όρθιοι υπερασπιζόμενοι τα  δίκαια της εργατικής τάξης.
Η επίσκεψη αυτή στο Παρθένι και στο Λακκί της Λέρου, έχει σκοπό να αναδείξει την ιστορική αλήθεια για τους απαράμιλλους αγώνες των κομμουνιστών και των εργατών, κυρίως στις νεότερες γενιές, που είναι τα μεγάλα θύματα της αντιστροφής και της απόκρυψης  της ιστορικής πραγματικότητας.
Η παραχάραξη της ιστορίας με σχετικές αποφάσεις της ΕΕ έχουν στόχο  να μην αναδειχθεί η επικαιρότητα του σοσιαλισμού σήμερα και η αναγκαιότητα να συνεχίσει η σημερινή γενιά τους αγώνες για την κατάργηση του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος, που είναι η πηγή των δεινών που βίωσε και βιώνει μέχρι σήμερα η ανθρωπότητα.
Στον ιστορικό περίπατο θα συμμετέχει αντιπροσωπεία της Κ.Ε. του ΚΚΕ με επικεφαλής το Δημήτρη Γόντικα μέλος του Π.Γ.
Η Τ.Ε. απευθύνει πλατύ κάλεσμα για συμμετοχή. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 και 30 το πρωί του Σαββάτου 26-3-2016 με το καταμαράν της dodekanisos seawayς και η επιστροφή στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 27-3-2016 με το ίδιο πλοίο. Για συμμετοχή και λεπτομέρειες του ιστορικού περίπατου μπορείτε να επικοινωνείτε τις ώρες 10 με 14 και 18 με 20 στο τηλέφωνο 22410-35460.  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 18-3-2016.
Ρόδος 15/03/2016

Η Τ.Ε. Νοτ. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/