Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης

Δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη, Γραμματέα ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ & Ευρωβουλευτή στο www.eurActiv.gr σχετικά με το κείμενο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών για την Ελλάδα

Το ΠΑΣΟΚ δήλωσε από την πρώτη στιγμή μετά τις εκλογές πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και άρση της δημοσιονομικής ασφυξίας εντός των πλαισίων της Ευρωζώνης. Όπως επίσης και την αντικατάσταση της Τρόικα με ένα πιο ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο.
Τη θέση αυτή εκφράζει και το κείμενο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που επισήμως συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ,  όπως τη συνδιαμορφώσαμε.

Περιμένουμε να δούμε το σχέδιο διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης και τη συνάφεια που θα έχει με τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού.
Τέλος, η κυβέρνηση μπορεί να χτίσει πάνω σε όλα αυτά που έχουμε πετύχει ως τώρα με τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού, όπως η απόφαση του Eurogroupτου 2012 η οποία αναφέρεται στο κείμενο του S&Dκαι το οποίο ανοίγει εκ νέου το ζήτημα του ελληνικού χρέους από τη στιγμή που έχει επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/