Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΝΕ: Συνέντευξη τύπου

Το 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη στις 7.00 μ.μ.
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν από κοινού το Τομεακό Συμβούλιο Ρόδου της ΚΝΕ και το συγκρότημα από το Μουσικό λύκειο Ρόδου SLEEP DEEP, εν όψει του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ, που θα πραγματοποιηθεί και στην Ρόδο το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη στις 7.00 μ.μ. στο Πάρκο του Αϊ – Γιάννη.
Εκ μέρους του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ, ο γραμματέας, Λάμπρος Τασιόπουλος  δήλωσε:
Στα 40 χρόνια ιστορίας του Φεστιβάλ μας, επιλέγουμε να δίνουμε ένα ιδιαίτερο βάρος στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.
Η επιλογή μας αυτή δεν είναι τυχαία , καθώς θεωρούμε ότι η πρόσβαση στον πολιτισμό και στην ουσιαστική ψυχαγωγία είναι δικαίωμα του καθένα, η πρόσβαση στην μουσική, στο θέατρο , γενικά στην τέχνη δεν είναι για λίγους και εκλεκτούς ειδικούς. Θέλουμε ο κάθε εργαζόμενος , άνεργος, οι νέοι από τα λαϊκά στρώματα να έχουν πρόσβαση όχι μόνο σαν θεατές αλλά και με την ενεργή συμμετοχή τους στην δημιουργία. Να βρίσκουν χώρο έκφρασης, δημιουργίας , να εμπνέουν και να εμπνέονται από τους αγώνες του λαού μας.
Στα 40 χρόνια του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, έχουν  περάσει και προσφέρει μεγάλοι καλλιτέχνες , όπως ο Γιάννης Ρίτσος , ο Μάνος Κατράκης, άνθρωποι που μέσα και από την τέχνη τους, πάλεψαν για το δίκιο του λαού, για την απελευθέρωση από τα δεσμά της εκμετάλλευσης .
Μέσα από το Φεστιβάλ και στην Ρόδο θέλουμε να δώσουμε χώρο έκφρασης σε νέους ανθρώπους για τους οποίους σήμερα είναι πολύ δύσκολο ακόμα και το ν΄ ασχοληθούν με τις διάφορες μορφές τέχνης, πόσο μάλλον να παρουσιάσουν την δημιουργία τους.
 Εκ μέρους του συγκροτήματος από το Μουσικό λύκειο Ρόδου SLEEP DEEP, ο Αρτέμης Κιρτάσογλου και Ντάνιελ Σίμου, ευχαρίστησαν την ΚΝΕ για την ευκαιρία που τους δίνει , με την συμμετοχή τους, να παρουσιάσουν το έργο τους. Δήλωσαν επίσης ότι η μουσική τους είναι ηλεκτρονική και τα τραγούδια τους είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένα.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/