Email.

Το Email μας...
r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΟΔΟΥ 26-9-2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου με διαγραφές, αποχωρήσεις και συγκρούσεις για τις εκπροσωπήσεις σε οργανισμούς και υπηρεσίες, απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι όλα γίνονται σε ξένο για την λαϊκή οικογένεια γήπεδο.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην παρέμβασή της, έθεσε τα προβλήματα που κάνουν αφόρητη την καθημερινότητα του Ροδιακού λαού όπως είναι τα τέλη, τα τροφεία, η αντιπλημμυρική προστασία, η έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου, η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης και ζήτησε την λήψη μέτρων για την αντιμετώπισή τους από τη Δημοτική Αρχή και από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση.
Η Δημοτική Αρχή προτίμησε ν’ απαξιώσει αυτά τα ζητήματα και να θέσει ως προτεραιότητα την κρουαζιέρα, τον ΠΡΟΤΟΥΡ, τον καταδυτικό τουρισμό και την δημιουργία αποτελεσματικού μηχανισμού εφαρμογής της πολιτικής της.
Η ανάγκη να ανταπεξέλθει ο εργαζόμενος στις καθημερινές του ανάγκες που είναι και το κύριο ζήτημα που τον αφορά, συνθλίφτηκε στις μυλόπετρες της αντιπαράθεσης για τα «πόστα».
Οι αντιθέσεις και οι αντιπαραθέσεις αυτές, εκφράζονται στα πλαίσιο  της διαδικασίας αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού και στην περιοχή μας και είναι έκφραση των διαφορετικών συμφερόντων σε σχέση με την επιχειρηματική δράση, συμφέροντα όμως τα οποία συμπίπτουν όσον αφορά στην πιο βαθειά εκμετάλλευση των εργαζομένων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση θα μπει μπροστά στον αγώνα ενάντια στην φορομπηχτική πολιτική που εφαρμόζει ο Δήμος, στον αγώνα για την ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία και όχι σε πασαλείμματα έργων, της αντισεισμικής θωράκισης, της κάλυψη των κενών θέσεων στα σχολεία και σε μέτρα ανακούφισης των ανέργων.
Η αναφορά ότι,  όλοι θέλουμε το καλό του νησιού και να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες από το Δήμο , θα παραμένει  κενό γράμμα  με την συνεχή αποψίλωση των υπηρεσιών και των δομών του Δήμου, που επιβάλλει μεταξύ άλλων και η αξιολόγηση. Στο τέλος η αδυναμία εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση, θα οδηγήσει στην Ευρωπαϊκή και κυβερνητική κατεύθυνση της  ιδιωτικοποίησης των δομών και των υπηρεσιών, που θα πληρώνει ακριβά ο Ροδιακός λαός.
Και σ’αυτόν τον αντιλαϊκό κατήφορο,  όλες οι άλλες παρατάξεις συμπλέουν συγκαλυμμένα ή απροκάλυπτα.

                                                                                                                        
Ρόδος 29-9-2014   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://rokar-rokar.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/

ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/

ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/

ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/

ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/

ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/